Enterprise IT met Xenius

Bij Xenius begrijpen we dat Enterprise IT verder gaat dan technologie – het is een strategisch hulpmiddel voor het bereiken van uw bedrijfsdoelen. Daarom richten we ons niet alleen op het leveren van technologische oplossingen, maar ook op het ondersteunen van uw bedrijfsstrategie. Onze netwerk- en datacenteroplossingen vormen de ruggengraat van uw technologieproject.

 

Meer info
Dedicated server
Dedicated

Onze datacenters

Ons datacenter, ontworpen met de nieuwste technologieën en best practices, fungeert als het zenuwcentrum van uw digitale operaties. Het biedt niet alleen veilige opslag en beheer van uw waardevolle data, maar ook de nodige infrastructuur voor cloud computing, netwerk connectiviteit en een breed scala aan IT-diensten.

  • Een Tier 3 datacenter, gelegen in Merelbeke. We garanderen u dus dat uw data op Belgisch grondgebied blijft !
  • ISO27001 – Het GTT datacenter voldoet aan de laatste ISO27001 certificaties
  • A+B stroomfeeds – Redundante stroomfeeds standaard in elke rack
  • Professioneel netwerk & support – Onze support staat steeds klaar om u te helpen .. We’ve got you covered

De migratie naar een datacenter

Er zijn vele voordelen aan het migreren van uw on-premise oplossingen naar een datacenter. Niet alleen elimineert u het lokale beheer en verlaagt u de stroomkosten, maar u profiteert ook van een professioneel datacenter, netwerkconnectiviteit beheerd door Xenius, verhoogde beveiliging en toegang tot onze expertise. Dit is hoe we te werk gaan:

  1. IT-audit: We beginnen met een grondige audit van uw huidige IT-omgeving om uw specifieke behoeften en uitdagingen te begrijpen.
  2. Strategieontwikkeling: Op basis van de audit stellen we een strategisch plan op dat aansluit op uw zakelijke doelen en IT-behoeften.
  3. Projectontwikkeling: We ontwikkelen een gedetailleerd projectplan voor de migratie of implementatie van uw IT-oplossingen in ons datacenter.
  4. Implementatie en migratie: Ons team van deskundige ingenieurs en technici implementeert het projectplan, of dit nu de migratie van bestaande systemen of de implementatie van nieuwe oplossingen omvat.
  5. Onderhoud en beheer: Zodra de implementatie of migratie is voltooid, nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van uw IT-oplossingen. Dit omvat proactieve monitoring, 24/7 ondersteuning en regelmatige updates om ervoor te zorgen dat uw systemen optimaal presteren.

Onze diensten

Bij Xenius zijn we trots op het leveren van uitgebreide, end-to-end enterprise IT-oplossingen. Onze expertise strekt zich uit tot ver buiten het enkel bieden van netwerkconnectiviteit en volledig beheerde services. Hier is een overzicht van onze belangrijkste expertisegebieden:

We zijn gespecialiseerd in het hosten van uw IT-omgeving in onze ultramoderne datacenters, waardoor uw bedrijf de kracht van de cloud- en datacentertechnologieën kan benutten. Van SAP-hosting tot het beheren van uw Office-omgeving, we dekken alle aspecten van uw bedrijfsprocessen.

We bieden directe verbindingen met onze servers via DSL en Fiber, waardoor uw bedrijf de snelle, betrouwbare connectiviteit heeft die het nodig heeft om te floreren. Ons team heeft met succes on-site oplossingen naar onze datacenters gemigreerd voor organisaties van verschillende groottes en sectoren.

Rust gemakkelijk wetende dat al onze diensten worden geleverd met proactief, 24/7 beheer. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het onderhouden en beheren van uw IT-oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet - uw bedrijf leiden.

Naast standaard IT-services, blinken we uit in het omgaan met unieke IT-uitdagingen en grootschalige B2B-initiatieven. Of u nu complexe SAP-projecten implementeert of een op maat gemaakte oplossing nodig heeft, wij hebben de vaardigheden en ervaring om te helpen.

Jonge maar zeer sterk groeiende hoster. Communicatie is top en klantvriendelijkheid onbeschrijflijk.

Lang geleden dat wij een bedrijf hebben ontmoet waar kennis, ervaring en vooral motivatie zo hoog is.

Als zakelijke klant met zeer hoog eisenpakket werden wij perfect op maat geholpen, alsook migratie vanuit andere (labiele) server werd vlekkeloos uitgevoerd.
Aanrader voor zowel particuliere als zakelijke klant!

Michel
VSOA Politie

Super service en advies! Na zeer veel problemen met de hosting van mijn VPS klopte ik bij Xenius aan voor een nieuwe oplossing. Ik bestelde een VPS met Cloudlinux, WHM en Cpanel.

Ik werd onmiddellijk bediend en alles stond op maandagochtend klaar. Steve van Xenius hielp me om de data te recupereren en transfereren naar de nieuwe server (een proces dat zeer veel geduld en expertise vereiste) en leverde super support.

Zeer positieve ervaring, aan te raden!

Britt
Mixette

Zeer professioneel bedrijf, zeer betaalbaar en vriendelijke en professionele snelle afhandeling van support aanvragen.

Er word ook zeer snel gehandeld als er panne is ontstaan aan een server ( wat altijd mogelijk is ), een telefoontje of mail was genoeg om iemand meteen te activeren om naar het serverpark te laten rijden en in te grijpen.

Wat mij betreft een zeer goede partner, ik heb al wat hostingbedrijven gezien de laatste jaren, deze steekt er met kop en schouders bovenuit.
Doe zo verder!

Dave
Bytesatwork