Cloud & Datacenter oplossingen door Xenius

Waarom kiezen voor Xenius voor jouw Cloud en Datacenter behoeften? Dat is omdat wij geloven dat onze diensten meer zijn dan technologie – ze zijn een strategisch hulpmiddel dat helpt om jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Wij zorgen niet alleen voor technologische oplossingen, maar ook voor ondersteuning bij jouw bedrijfsstrategie. Onze cloud- en datacenteroplossingen vormen de ruggengraat van jouw technologieproject.

Meer info
Dedicated server
  1. Enterprise Linux Hosting: Xenius biedt oplossingen voor enterprise-level Linux hosting. We zorgen voor de hostingomgeving, en zorgen ervoor dat deze wordt geconfigureerd, onderhouden en indien nodig bijgewerkt. Hierdoor kunnen onze klanten zich richten op hun kernbedrijfsactiviteiten, in plaats van op het beheer van de IT-infrastructuur.
  2. Colocatie: Voor organisaties die liever hun eigen servers bezitten en beheren, maar een veilige en beveiligde locatie nodig hebben om deze te huisvesten, biedt Xenius colocatiediensten. We zorgen voor de fysieke ruimte, evenals de nodige beveiliging, stroom en koelinfrastructuur.
  3. Privé Cloud: Xenius biedt privé cloud-oplossingen, waarmee de voordelen van cloudtechnologie worden geboden terwijl een hoger niveau van controle en beveiliging wordt gegarandeerd dan bij openbare cloud-oplossingen. Deze dienst is bijzonder geschikt voor organisaties die strenge gegevensbeveiligingsvereisten hebben.
  4. Openbare Cloud: Naast privé cloud-oplossingen biedt Xenius ook toegang tot openbare clouddiensten. Dit omvat diensten zoals virtuele machines, opslag, databases en verschillende andere applicaties.
  5. Software as a Service (SaaS): Xenius biedt SaaS-oplossingen, waarmee organisaties softwaretoepassingen via internet kunnen gebruiken op basis van een abonnement. Dit elimineert de noodzaak voor organisaties om software op hun eigen servers te installeren en te onderhouden.
  6. Datacenterdiensten: Xenius biedt fysieke rackruimte in hun datacenters, waardoor organisaties hun IT-infrastructuur in een veilige en betrouwbare omgeving kunnen hosten.
  7. Hosting van virtuele machines: We bieden hostingdiensten voor virtuele machines, samen met back-up- en disaster recovery-opties.
  8. Managed Services: Xenius biedt managed services, waarbij we zorgen voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur van onze klanten.
  9. Clouddiensten: We bieden verschillende clouddiensten, waardoor klanten flexibele, schaalbare en kosteneffectieve IT-oplossingen hebben.
  10. Aanvullende Diensten: Buiten de standaard IT-diensten blinkt Xenius uit in het omgaan met unieke IT-uitdagingen en grootschalige B2B-initiatieven. Of het nu gaat om het implementeren van complexe SAP-projecten of het nodig hebben van een op maat gemaakte oplossing, wij hebben de vaardigheden en ervaring om te helpen.

Jonge maar zeer sterk groeiende hoster. Communicatie is top en klantvriendelijkheid onbeschrijflijk.

Lang geleden dat wij een bedrijf hebben ontmoet waar kennis, ervaring en vooral motivatie zo hoog is.

Als zakelijke klant met zeer hoog eisenpakket werden wij perfect op maat geholpen, alsook migratie vanuit andere (labiele) server werd vlekkeloos uitgevoerd.
Aanrader voor zowel particuliere als zakelijke klant!

Michel
VSOA Politie

Super service en advies! Na zeer veel problemen met de hosting van mijn VPS klopte ik bij Xenius aan voor een nieuwe oplossing. Ik bestelde een VPS met Cloudlinux, WHM en Cpanel.

Ik werd onmiddellijk bediend en alles stond op maandagochtend klaar. Steve van Xenius hielp me om de data te recupereren en transfereren naar de nieuwe server (een proces dat zeer veel geduld en expertise vereiste) en leverde super support.

Zeer positieve ervaring, aan te raden!

Britt
Mixette

Zeer professioneel bedrijf, zeer betaalbaar en vriendelijke en professionele snelle afhandeling van support aanvragen.

Er word ook zeer snel gehandeld als er panne is ontstaan aan een server ( wat altijd mogelijk is ), een telefoontje of mail was genoeg om iemand meteen te activeren om naar het serverpark te laten rijden en in te grijpen.

Wat mij betreft een zeer goede partner, ik heb al wat hostingbedrijven gezien de laatste jaren, deze steekt er met kop en schouders bovenuit.
Doe zo verder!

Dave
Bytesatwork