IT oplossingen

Bij Xenius, bieden we meer dan alleen standaard IT-services. We excelleren in het aanpakken van unieke IT-uitdagingen en grootschalige B2B-initiatieven. Of u nu complexe SAP-projecten implementeert of een op maat gemaakte oplossing nodig heeft, wij hebben de vaardigheden en ervaring om te helpen.

Meer info
Dedicated server

Unieke IT-uitdagingen

We begrijpen dat elk bedrijf unieke IT-uitdagingen heeft. Ons team van deskundigen staat klaar om deze uitdagingen aan te gaan en effectieve oplossingen te bieden.

Grootschalige B2B-initiatieven

Bij Xenius, hebben we ruime ervaring met het werken aan grootschalige B2B-initiatieven. We kunnen ondersteuning bieden bij het plannen, implementeren en beheren van deze projecten.

SAP-projecten

Of u nu een nieuw SAP-project wilt implementeren of hulp nodig heeft bij het beheer en de optimalisatie van uw huidige SAP-systemen, Xenius heeft de expertise om u te helpen.

Op maat gemaakte oplossingen

Als u op zoek bent naar een IT-oplossing die specifiek is afgestemd op uw bedrijfsbehoeften, kunt u rekenen op Xenius. We kunnen een op maat gemaakte IT-oplossing ontwerpen en implementeren die precies past bij uw behoeften.

Jonge maar zeer sterk groeiende hoster. Communicatie is top en klantvriendelijkheid onbeschrijflijk.

Lang geleden dat wij een bedrijf hebben ontmoet waar kennis, ervaring en vooral motivatie zo hoog is.

Als zakelijke klant met zeer hoog eisenpakket werden wij perfect op maat geholpen, alsook migratie vanuit andere (labiele) server werd vlekkeloos uitgevoerd.
Aanrader voor zowel particuliere als zakelijke klant!

Michel
VSOA Politie

Super service en advies! Na zeer veel problemen met de hosting van mijn VPS klopte ik bij Xenius aan voor een nieuwe oplossing. Ik bestelde een VPS met Cloudlinux, WHM en Cpanel.

Ik werd onmiddellijk bediend en alles stond op maandagochtend klaar. Steve van Xenius hielp me om de data te recupereren en transfereren naar de nieuwe server (een proces dat zeer veel geduld en expertise vereiste) en leverde super support.

Zeer positieve ervaring, aan te raden!

Britt
Mixette

Zeer professioneel bedrijf, zeer betaalbaar en vriendelijke en professionele snelle afhandeling van support aanvragen.

Er word ook zeer snel gehandeld als er panne is ontstaan aan een server ( wat altijd mogelijk is ), een telefoontje of mail was genoeg om iemand meteen te activeren om naar het serverpark te laten rijden en in te grijpen.

Wat mij betreft een zeer goede partner, ik heb al wat hostingbedrijven gezien de laatste jaren, deze steekt er met kop en schouders bovenuit.
Doe zo verder!

Dave
Bytesatwork