Volledig beheerd

Bij Xenius begrijpen we dat het managen van IT-oplossingen complex en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we ‘Volledig Beheerd’ diensten aan waarbij we de volledige verantwoordelijkheid nemen voor het onderhouden en beheren van uw IT-oplossingen.

Meer info
Dedicated server

Voordelen van een volledig beheerd systeem

Bij Xenius betekent een volledig beheerd systeem dat wij de volledige verantwoordelijkheid nemen voor het onderhouden en beheren van uw IT-oplossingen. Dit betekent dat ons team van experts proactief uw IT-systemen monitort en onderhoudt om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren. Met onze volledig beheerde diensten kunt u zich concentreren op wat u het beste doet – uw bedrijf leiden. U kunt rustig slapen, wetende dat uw IT-systemen worden beheerd door een team van experts die zich inzetten voor de continuïteit van uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Onze diensten omvatten proactief, 24/7 beheer. Dit betekent dat ons team voortdurend uw IT-systemen bewaakt om problemen te identificeren en op te lossen voordat ze uw bedrijf kunnen beïnvloeden. Bovendien zorgen we voor regulier onderhoud en updates om ervoor te zorgen dat uw systemen up-to-date en veilig blijven.

Jonge maar zeer sterk groeiende hoster. Communicatie is top en klantvriendelijkheid onbeschrijflijk.

Lang geleden dat wij een bedrijf hebben ontmoet waar kennis, ervaring en vooral motivatie zo hoog is.

Als zakelijke klant met zeer hoog eisenpakket werden wij perfect op maat geholpen, alsook migratie vanuit andere (labiele) server werd vlekkeloos uitgevoerd.
Aanrader voor zowel particuliere als zakelijke klant!

Michel
VSOA Politie

Super service en advies! Na zeer veel problemen met de hosting van mijn VPS klopte ik bij Xenius aan voor een nieuwe oplossing. Ik bestelde een VPS met Cloudlinux, WHM en Cpanel.

Ik werd onmiddellijk bediend en alles stond op maandagochtend klaar. Steve van Xenius hielp me om de data te recupereren en transfereren naar de nieuwe server (een proces dat zeer veel geduld en expertise vereiste) en leverde super support.

Zeer positieve ervaring, aan te raden!

Britt
Mixette

Zeer professioneel bedrijf, zeer betaalbaar en vriendelijke en professionele snelle afhandeling van support aanvragen.

Er word ook zeer snel gehandeld als er panne is ontstaan aan een server ( wat altijd mogelijk is ), een telefoontje of mail was genoeg om iemand meteen te activeren om naar het serverpark te laten rijden en in te grijpen.

Wat mij betreft een zeer goede partner, ik heb al wat hostingbedrijven gezien de laatste jaren, deze steekt er met kop en schouders bovenuit.
Doe zo verder!

Dave
Bytesatwork