Managed hosting

Inner page hero image

Geen zin om zelf je hostingomgeving te optimaliseren en toch steeds te kunnen rekenen op de beste prestaties voor jouw website, webshop of webapplicatie? Dan is ons managed hosting pakket vast iets voor jou!

Wat is managed hosting?

Bij managed hosting gaan we ons volledig toeleggen op je website, webshop of webapplicatie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten en kan jouw website optimaal functioneren.

Managed hosting is een geavanceerde vorm van shared webhosting, die erg populair is bij websites met veel verkeer, een hoog dataverbruik en bij uitgebreide webshops. In eerste instantie gaan onze experts samen met jou op zoek naar de best mogelijke configuratie op maat van jouw project. We kiezen de meest geschikte webserversoftware, databasesoftware en frameworks van toepassing op jouw project. Daarnaast nemen we het beheer en onderhoud van de technische infrastructuur van het hostingplatform op ons. Denk hierbij aan monitoring, backups, updates, instellingen, migraties, patch management, veiligheid, optimalisaties… Ook staat ons supportteam steeds voor je klaar bij vragen, gewenste aanpassingen en uitbreidingen.

Concentreer je volledig op de ontwikkeling en werking van je website, webshop of webapplicatie en laat de technische kant aan Xenius over!

Thuiswerk dankzij DaaS

Wanneer managed hosting?

Hoge beschikbaarheid

Kies voor managed hosting als je te maken hebt met een kritieke website die absoluut 24/7 beschikbaar moet zijn of die regelmatig kampt met plots groot piekverkeer. Voorkom dat je klanten misloopt door onvoorziene technische mankementen of zelfs reputatieschade ondervindt door een slechte bereikbaarheid. Met ons management hosting pakket verzekeren we jou van de best mogelijke up time om de continuïteit van je project te garanderen.

Technische ontzorging

Een website onderhouden neemt vaak veel tijd in beslag van een gespecialiseerde ontwikkelaar. Door de technische kant via managed hosting uit te besteden, kan je ontwikkelaar zich focussen op zijn kernactiviteiten.

360° Dienstverlening

Regelmatig kiest een bedrijf voor managed hosting uit onvrede over de huidige hosting provider. Onvrede kan ontstaan door een slechte respons tijd, regelmatige down time door slecht gemanaged piekverkeer of gewoon door een trage website met te weinig rekenkracht van de server.

Binnen ons managed hosting pakket kan je erop rekenen dat we actief meedenken en meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor jouw probleem of vraagstuk.

DIEPGAANDE Beveiliging

Binnen onze security-en netwerkafdeling hebben we voor managed hosting een team van specialisten klaarstaan. Zij focussen zich op de beveiliging en voeren actieve monitoring uit. Zo komt er geen verdacht verkeer binnen en kan je dankzij onze securitysoftware rekenen op bescherming tegen bijvoorbeeld DDoS-aanvallen of hacking.

Botnet Emotet duikt opnieuw op

Waarom managed hosting bij Xenius?

Het aanbod en de tarieven binnen managed hosting kan tussen hosting providers nogal verschillen. Bij Xenius kan je rekenen op 360° technische support voor jouw website, webshop of webapplicatie. We nemen de volledige inrichting en het beheer voor onze rekening en adviseren je over de best mogelijke configuraties voor jouw project.

Daarnaast kan je volgens het fair use principe ook rekenen op meer uitgebreide resources dan bij onze standaardpakketten. Zo krijg je meer CPU, ongelimiteerd opslaggeheugen, snellere NVMe-schijven en vergaande support.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en pakketten.

Johan

Recente berichten

Log4J – grootschalige zero-day exploit zet het Internet op zijn kop
15.12.2021

Het internet staat de laatste dagen in brand. Afgelopen week werd een exploit ontdekt in Apache’s Log4J, een opensource log library dat veel wordt verwerkt in allerhande toepassingen gebasseerd op J

Lees meer
Office 365 ransomware, en hoe voorkomen?
06.02.2020

Ransomware heeft de afgelopen jaren een gigantische opmars gekend. Het doelwit voor cryptolockers waren vooral computers en servers. De afgelopen tijd zien we meer en meer dat hetzelfde fenomeen van c

Lees meer