WordPress hosting in België

Supersnel, superveilig, met gehost bij Xenius!
 • ‘s werelds meest gekozen CMS bij website bouwers
 • 80% van onze hosting klanten heeft WordPress
 • Mega snel dankzij de LiteSpeed cache plugin

Start je met je eigen wordpress website?

Start je met je eigen wordpress website?

Door te kiezen voor een wordpress website, kies je voor flexibiliteit en mogelijkheden. Ja kan elke kant op met een van de vele thema’s dat WordPress aanbiedt aan zijn klanten. Laat je meevoeren met de mogelijkheden en zet ook jouw bedrijf in de verf met een goede website.

WordPress is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest gebruikte Content management systemen (CMS). Met een onbeperkt aantal mogelijkheden dankzij hun vele thema’s en plug-ins, krijg je steeds waar je naar op zoek bent.

Meer dan de helft van de websites wereldwijd zijn gebouwd met het content management system (CMS) WordPress. Dat komt omdat WordPress erg gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk kan worden gepersonaliseerd.

Je kan de website volledig aanpassen aan jouw behoeftes door middel van tienduizenden plug-ins. Dat zijn kleine programma’s die ingeplugd kunnen worden in WordPress. Een webshop? Of een reserveringsmodule voor je B&B-website? Met WordPress zit je altijd goed.

 

Pakketten

alle shared hostings

Cosmos Wordpress

Beschikbaar vanaf 5.99€/maand

Cosmos Wordpress

Beschikbaar vanaf

5.99 €/maand
5.99€
Het ideale start pakket voor een standaard Wordpress website

Het ideale start pakket voor een standaard Wordpress website

Cosmos Wordpress description
 • 10GB opslagruimte
 • 1 GRATIS domeinnaam
 • SSD Hosting
 • Gratis Let’s Encrypt certificaat
 • Dagelijkse backup
 • Installatron CMS installer
 • Professionele spamfilter
 • Plaats voor 1 website
 • cPanel
Bestel hier

Galaxy Wordpress

Beschikbaar vanaf 9.99€/maand

Meest Gekozen
Galaxy Wordpress

Beschikbaar vanaf

9.99 €/maand
9.99€
Voor een uitgebreidere Wordpress website of (kleine) webshop.

Voor een uitgebreidere Wordpress website of (kleine) webshop.

Galaxy Wordpress description
 • 25GB opslagruimte
 • 1 GRATIS domeinnaam
 • SSD Hosting
 • Gratis Let’s Encrypt certificaat
 • Dagelijkse backup
 • Installatron CMS installer
 • Professionele spamfilter
 • Plaats voor 10 websites
 • cPanel
Bestel hier
Xenius Verhuisservice | reseller hosting België

Gratis Verhuisservice

Kiest u voor onze WordPress hosting dan verhuizen wij gratis uw website van uw huidige provider naar onze servers. Wij verplaatsen alle bestanden en passen de nodige zaken aan waar nodig.

Daarom moet je kiezen voor onze WordPress hosting:

Xenius Protect

Dankzij Xenius Protect zorgen we ervoor dat je WordPress installatie vrij blijft van malware en onheil. Wanneer er gekende problemen zijn werken we deze ook automatisch bij, zonder hiermee je website te beschadigen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over beveiligingslekken of hackers. Je website is veilig in de handen van Xenius.

Dagelijkse backups

Data veiligheid vinden we ontzettend belangrijk. We nemen daarom meermaals per dag back-ups van je volledige website, databases en mailboxen.

Gaat het toch mis dan kan je eenvoudig zelf je bestanden terugzetten of als het niet lukt dan helpt onze support afdeling je uit de nood. We houden backups minimaal 6 maanden bij.

20x snellere website dankzij Litespeed cache (LSCWP)

Jouw website draait op volle toeren dankzij onze erg snelle SSD harde schijven. We maken je website daarnaast nog een pak sneller dankzij onze Lite Speed cache plugin. Speciaal geoptimaliseerd voor WordPress, dat maakt caching makkelijk.

Geniet hier van naadloze wordpress webhosting dat jouw website sneller maakt. Maak je geen zorgen om de technische aspecten van het hosten maar geniet van een makkelijke en snelle oplossing.

One-click installatie van WordPress

Dankzij onze applicatie installer installeer je WordPress met slechts een aantal klikken. Enkele parameters invullen en klaar. Het is niet langer nodig om je bestanden te uploaden via FTP en databases aan te maken. Dat doen onze systemen voor jou.

WordPress webhosting made easy. Dat is wat je kan verwachten van onze hosting pakketten. Een premium service met de beste servers, makkelijk gemaakt voor jouw comfort.

Wij houden van WordPress!

80% van onze klanten draait een WordPress installatie! Het spreekt voor zich dat we WordPress goed kennen. Problemen bij de installatie of een pagina die niet tevoorschijn komt? Door onze uitgebreide expertise verhelpen we elk probleem!

Net omdat we willen dat jouw wordpress website goed werkt met alle plugins en thema’s is onze support desk inbegrepen in het hosting pakket.

compatibiliteit

Onze pakketten zijn oa. ook compatibel met:

Joomla

Joomla is een krachtig CMS voor kleine en grote websites. Eenvoudig te installeren via onze one-click installatie.

Drupal

Drupal is een CMS met Belgische roots, geschikt voor kleine tot grote websites.

Magento

Magento is het e-commerce platform bij uitstek. Begin vandaag nog met jouw webshop.

Vandaag nog starten met jouw Wordpress website maar nog advies nodig?

Contacteer onze Wordpress experts!


Stuur ons een e-mail via [email protected] of onze contact pagina .


Start een chat en vraag het direct aaneen van onze medewerkers.


Bel ons en spreek direct met onze medewerkers. 03/246 47 47

Info

Voor snelle wordpress hosting is Xenius de beste keuze

Het zijn niet alleen onze servers van de beste kwaliteit dat zorgen voor een super snelle ervaring. Ook onze technische ondersteuning en met zorg samengestelde pakketten. Net omdat we blijven innoveren en investeren in het beste materiaal geniet jij van een razendsnelle webhosting.

Je eigen mailboxen met een professioneel mailadres

Alle WordPress pakketten bij Xerius zijn voorzien van een mogelijkheid om professionele mailboxen te koppelen. Via cPanel maak je makkelijk een professional mailbox aan. Zo geniet ook jij van een passend mailadres voor je zaak.

Onze pakketten zijn ook compatibel met:

(Joomla! – Drupal – Magento)

Vandaag nog starten met jouw WordPress website maar nog advies nodig?

Contacteer onze WordPress experts!

Stuur ons een e-mail via [email protected] of onze contact pagina.
Start een chat en vraag het direct aan een van onze medewerkers.
Bel ons en spreek direct met onze medewerkers. 03/246 47 47

Gratis Verhuisservice

Kiest u voor onze WordPress hosting dan verhuizen wij gratis uw website van uw huidige provider naar onze servers. Wij verplaatsen alle bestanden en passen de nodige zaken aan waar nodig.

MEER OVER ONZE VERHUISSERVICE 

Veelgestelde vragen over WordPress hosting België

Wat is WordPress?

WordPress is een populaire software die gebruikt wordt om blogs, webshops en websites te maken. Op het web zijn heel wat websites gebouwd met de WordPress software.

Wat is de beste hosting voor een WordPress website?

Een goede WordPress hosting draagt bij aan de veiligheid en snelheid van je WordPress website. Xenius biedt zo een gespecialiseerde WordPress hosting.

Met een oneclick WordPress installatie, meerdere back-ups per dag, een continue screening op hacking en malware, is je WordPress website bij ons in goede handen. Bovendien biedt Xenius een speciaal voor WordPress geoptimaliseerde Litespeed plugin aan, waardoor je website tot wel 20x sneller wordt.

Wat is een WordPress hosting?

WordPress hosting wil zeggen dat alles specifiek gemaakt is om samen te werken met deze CMS. Best laat je de hosting over aan een gespecialiseerd webhosting bedrijf. Zo kan je website optimaal draaien en kan jij je volledig focussen op de inhoud en presentatie van je website.

Welke hosting moet ik in België kiezen?

Kies steeds voor kwalitatieve hosting bij een professionele web hosting firma. Websites die regelmatig offline zijn of erg traag laden, zijn nefast voor de reputatie en sales van je bedrijf. Vaak zijn de prijsverschillen niet zo groot tussen de ‘cowboys’ op de markt en de professionele hosting bedrijven zoals Xenius.

Is WordPress een webhost?

WordPress is een CMS (content management system) waar je je websites op kunt bouwen. Hosting zorgt ervoor dat die website zichtbaar wordt op het web. Voor snelle en veilige hosting kan je rekenen op onze expertise.

Hoe kan je wordpress installeren op je hosting?

Dankzij onze handige installatie module kan je wordpress installeren in slechts een muisklik. Heb je moeite met het uitzoeken of weet je niet hoe het werkt? Geen probleem, onze experts zijn nier om je verder te helpen.

Is WordPress niet meer gratis?

WordPress is nog steeds gratis aangezien het gaat op open source software. Je hebt wel kosten aan een domeinnaam en hosting van de website. Let wel op er zijn twee versies van WordPress. WordPress.org is gratis, WordPress.com moet je maandelijks betalen.

Hoe zet ik WordPress op mijn domein?

Een degelijk WordPress hosting maakt je het leven gemakkelijk. Xenius biedt zo een degelijke WordPress hosting. Met onze oneclick WordPress installer installeer je WordPress op een mum van tijd op je domeinnaam.

Wat is Managed WordPress hosting

Managed WordPress houdt in dat de service wordt uitgebreid met extra diensten om je WordPress website optimaal te laten presteren. Het hosting team zorgt dan voor de updates, automatische back-ups, een testomgeving voor aanpassingen en een sublieme support. Dat is managed WordPress.

Waar vind ik managed WordPress?

Ook voor managed WordPress zit je bij Xenius op het juiste adres. Xenius geeft met zijn team van WordPress experten een voor België unieke managed WordPress service. Zo ben je zeker dat je website altijd functioneert én met een snelle laadtijd jouw klant op een aangename surf ervaring trakteert