WordPress hosting in België

Supersnel, superveilig, met gehost bij Xenius!
 • ‘s werelds meest gekozen CMS bij website bouwers
 • 80% van onze hosting klanten heeft WordPress
 • Mega snel dankzij de LiteSpeed cache plugin


Wat ooit begon als een zeer eenvoudig blog-systeem is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig Content Management Systeem (CMS). WordPress is een systeem om een website, blog of webshop te bouwen zonder dat je hiervoor veel technische kennis van programmeren voor nodig hebt

Meer dan de helft van de websites wereldwijd zijn gebouwd met het content management system (CMS) WordPress. Dat komt omdat WordPress erg gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk kan worden gepersonaliseerd; je kan de website volledig aanpassen aan jouw behoeftes door middel van tienduizenden plugins. Dat zijn kleine programmatjes die ingeplugd kunnen worden in WordPress. Een webshop? Of een reserveringsmodule voor je B&B-website? Met WordPress zit je altijd goed.

 

COSMOS

Het ideale start pakket voor een standaard Wordpress website
3.99€ / maand
Enkele kenmerken en specificaties van dit pakket:
 •  10GB opslagruimte
 • 1 GRATIS domeinnaam
 • SSD Hosting
 • Gratis Let’s Encrypt certificaat
 • Dagelijkse backup
 • Installatron CMS installer
 • Professionele spamfilter
 • Plaats voor 1 website
 • cPanel
 
Aanrader
GALAXY

Voor een uitgebreidere Wordpress website of (kleine) webshop.
6.99€ / maand
Enkele kenmerken en specificaties van dit pakket:
 • 25GB opslagruimte
 • 1 GRATIS domeinnaam
 • SSD Hosting
 • Gratis Let’s Encrypt certificaat
 • Dagelijkse backup
 • Installatron CMS installer
 • Professionele spamfilter
 • Plaats voor 10 websites
 • cPanel
 
Xenius Verhuisservice | reseller hosting België

Gratis Verhuisservice

Kiest u voor onze WordPress hosting dan verhuizen wij gratis uw website van uw huidige provider naar onze servers. Wij verplaatsen alle bestanden en passen de nodige zaken aan waar nodig.

Daarom moet je kiezen voor onze WordPress hosting:

Xenius Protect

Dankzij Xenius Protect zorgen we ervoor dat je WordPress installatie vrij blijft van malware en onheil. Wanneer er gekende problemen zijn werken we deze ook automatisch bij, zonder hiermee je website te beschadigen.

Dagelijkse backups

Data veiligheid vinden we ontzettend belangrijk. We nemen daarom meermaals per dag een backup van je volledige website, databases en mailboxen. Gaat het toch mis dan kan je eenvoudig zelf je bestanden terugzetten of als het niet lukt dan helpt onze support afdeling je uit de nood. We houden backups minimaal 6 maanden bij.

20x snellere website dankzij Litespeed cache (LSCWP)

Jouw website draait sowieso al op suppersnelle SSD schijven bij ons. We maken je website daarnaast nog een pak sneller dankzij onze LiteSpeed cache plugin. Speciaal geoptimaliseerd voor WordPress!

One-click installatie van WordPress

Dankzij onze applicatie installer installeer je WordPress met slechts een aantal klikken. Enkele parameters invullen en klaar. Het is niet langer nodig om je bestanden te uploaden via FTP en databases aan te maken. Dat doen onze systemen voor jou.

Wij houden van WordPress!

80% van onze klanten draait een WordPress installatie! Het spreekt voor zich dat we WordPress goed kennen. Problemen bij de installatie of een pagina die niet tevoorschijn komt? Door onze uitgebreide expertise verhelpen we elk probleem!

Onze pakketten zijn oa. ook compatibel met:

Joomla

Joomla is een krachtig CMS voor kleine en grote websites. Eenvoudig te installeren via onze one-click installatie.

Drupal

Drupal is een CMS met Belgische roots, geschikt voor kleine tot grote websites.

Magento

Magento is het e-commerce platform bij uitstek. Begin vandaag nog met jouw webshop.

Vandaag nog starten met jouw Wordpress website maar nog advies nodig?

Contacteer onze Wordpress experts!Stuur ons een e-mail via [email protected] of onze contact pagina.


Start een chat en vraag het direct aan een van onze medewerkers.


Bel ons en spreek direct met onze medewerkers. 03/246 47 47

 

Veelgestelde vragen

Wat is de beste hosting voor WordPress?

Een goede WordPress hosting draagt bij aan de veiligheid en snelheid van je WordPress website. Xenius biedt zo een gespecialiseerde WordPress hosting. Met een oneclick WordPress install, meerdere back-ups per dag, een continue screening op hacking en malware, is je WordPress website bij ons in goede handen. Bovendien biedt Xenius een speciaal voor WordPress geoptimaliseerde Litespeed plugin aan, waardoor je website tot wel 20x sneller wordt.

Wat is een WordPress hosting?

WordPress hosting houdt hosting in dat op elk vlak gericht is op WordPress. Best laat je de hosting over aan een gespecialiseerd webhosting bedrijf. Zo kan je website optimaal draaien en kan jij je volledig focussen op de inhoud en presentatie van je website.

Welke hosting moet ik kiezen?

Kies steeds voor kwalitatieve hosting bij een professionele webhosting firma. Websites die regelmatig offline zijn of erg traag inladen, zijn nefast voor de reputatie en sales van je bedrijf. Vaak zijn de prijsverschillen niet zo groot tussen de ‘cowboys’ op de markt en de professionele hosting bedrijven zoals Xenius.

Is WordPress een webhost?

WordPress is een CMS (content management system) waar je je websites op kunt bouwen. Hosting zorgt ervoor dat die website zichtbaar wordt op het web. Voor snelle en veilige hosting kan je rekenen op onze expertise.

Is WordPress niet meer gratis?

WordPress is nog steeds gratis aangezien het gaat op open source software. Je hebt wel kosten aan een domeinnaam en hosting van de website.

Hoe zet ik WordPress op mijn domein?

Een degelijk WordPress hosting maakt je het leven gemakkelijk. Xenius biedt zo een degelijke WordPress hosting. Met onze oneclick WordPress installer installeer je WordPress op een mum van tijd op je domeinnaam.

Managed WordPress

Managed WordPress houdt in dat de hosting service wordt uitgebreid met extra diensten om je WordPress website optimaal te laten presteren. Het hosting team zorgt dan voor de updates, automatische back-ups, een testomgeving voor aanpassingen en een sublieme support.  Ook voor managed WordPress zit je bij Xenius op het juiste adres. Xenius geeft met zijn team van WordPress experten een voor België unieke managed WordPress service. Zo ben je zeker dat je WordPress website altijd functioneert én met een snelle laadtijd jouw klant op een aangename surfervaring trakteert