E-mail hosting België door Xenius

Veilig sturen, ontvangen en ordenen vanop elk toestel. Wij helpen u op web om uw eigen email hosting op te zetten in België. Kies voor service.
Emailhosting 365

Met de e-mail hosting van Xenius inclusief Office365 geniet je van een superveilige e-mailomgeving, die je makkelijk en snel checkt. Waar je ook bent. Perfect voor alleen jouw e-mail. Maar ook voor de honderden emailadressen van je bedrijf.

Niet genoeg? Goed dan! We integreren de volledige Office365-suite voor je – gratis en voor niks! De beste service in België.

  • volledige Office365-suite, bovenop je e-mail hosting
  • 50 GB aan inbox-ruimte
  • 1 TB opslag voor al je documenten
Colocatie

Belgische digitale kwaliteit

Van je smartphone naar je tablet, van je computer naar je televisiescherm… Je e-mails check je werkelijk overal. Dus moet je e-mail hosting ook snel reageren en via elk toestel bereikbaar zijn. Geen zorgen, bij Xenius krijg je sowieso een all-in pakket voor je e-mail hosting.

  • altijd bij de hand, op elk toestel
  • makkelijk te installeren en te gebruiken
  • steeds betrouwbaar en ongelofelijk veilig
  • 100% Belgisch, 100% data security-proof
  • heerlijk betaalbaar

Jonge maar zeer sterk groeiende hoster. Communicatie is top en klantvriendelijkheid onbeschrijflijk.

Lang geleden dat wij een bedrijf hebben ontmoet waar kennis, ervaring en vooral motivatie zo hoog is.

Als zakelijke klant met zeer hoog eisenpakket werden wij perfect op maat geholpen, alsook migratie vanuit andere (labiele) server werd vlekkeloos uitgevoerd.
Aanrader voor zowel particuliere als zakelijke klant!

Michel
VSOA Politie

Super service en advies! Na zeer veel problemen met de hosting van mijn VPS klopte ik bij Xenius aan voor een nieuwe oplossing. Ik bestelde een VPS met Cloudlinux, WHM en Cpanel.

Ik werd onmiddellijk bediend en alles stond op maandagochtend klaar. Steve van Xenius hielp me om de data te recupereren en transfereren naar de nieuwe server (een proces dat zeer veel geduld en expertise vereiste) en leverde super support.

Zeer positieve ervaring, aan te raden!

Britt
Mixette

Zeer professioneel bedrijf, zeer betaalbaar en vriendelijke en professionele snelle afhandeling van support aanvragen.

Er word ook zeer snel gehandeld als er panne is ontstaan aan een server ( wat altijd mogelijk is ), een telefoontje of mail was genoeg om iemand meteen te activeren om naar het serverpark te laten rijden en in te grijpen.

Wat mij betreft een zeer goede partner, ik heb al wat hostingbedrijven gezien de laatste jaren, deze steekt er met kop en schouders bovenuit.
Doe zo verder!

Dave
Bytesatwork
Bottom section image

Gratis advies over onze e-mailoplossingen?

Steve

Xenius Genius

Contacteer mij voor al je vragen over e-mail.