E-mail hosting België door Xenius

Veilig sturen, ontvangen en ordenen vanop elk toestel. Ga voor een betrouwbare email hosting oplossing in België.

Emailhosting 365

Met de e-mail hosting van Xenius inclusief Office 365 pakket geniet je van een superveilige e-mailomgeving. Check altijd snel en makkelijk je mails, waar je ook bent. Perfect voor alleen jouw e-mail of voor de honderden emailadressen van je bedrijf.

Niet genoeg? Kies voor onze gratis integratie met Office 365! De beste service in België.

  • volledige Office 365-suite, bovenop je e-mail hosting
  • 50 GB aan inbox-ruimte
  • 1 TB opslag voor al je documenten
Colocatie

Belgische digitale kwaliteit

Van je smartphone naar je tablet, van je computer naar je televisiescherm… Je e-mails check je werkelijk overal. Dus moet je e-mail hosting ook snel reageren en via elk toestel bereikbaar zijn. Geen zorgen, bij Xenius krijg je sowieso een all-in pakket voor je e-mail hosting.

  • altijd bij de hand, op elk toestel
  • makkelijk te installeren en te gebruiken
  • steeds betrouwbaar en ongelofelijk veilig
  • 100% Belgisch, 100% data security-proof
  • heerlijk betaalbaar

Jonge maar zeer sterk groeiende hoster. Communicatie is top en klantvriendelijkheid onbeschrijflijk.

Lang geleden dat wij een bedrijf hebben ontmoet waar kennis, ervaring en vooral motivatie zo hoog is.

Als zakelijke klant met zeer hoog eisenpakket werden wij perfect op maat geholpen, alsook migratie vanuit andere (labiele) server werd vlekkeloos uitgevoerd.
Aanrader voor zowel particuliere als zakelijke klant!

Michel
VSOA Politie

Super service en advies! Na zeer veel problemen met de hosting van mijn VPS klopte ik bij Xenius aan voor een nieuwe oplossing. Ik bestelde een VPS met Cloudlinux, WHM en Cpanel.

Ik werd onmiddellijk bediend en alles stond op maandagochtend klaar. Steve van Xenius hielp me om de data te recupereren en transfereren naar de nieuwe server (een proces dat zeer veel geduld en expertise vereiste) en leverde super support.

Zeer positieve ervaring, aan te raden!

Britt
Mixette

Zeer professioneel bedrijf, zeer betaalbaar en vriendelijke en professionele snelle afhandeling van support aanvragen.

Er word ook zeer snel gehandeld als er panne is ontstaan aan een server ( wat altijd mogelijk is ), een telefoontje of mail was genoeg om iemand meteen te activeren om naar het serverpark te laten rijden en in te grijpen.

Wat mij betreft een zeer goede partner, ik heb al wat hostingbedrijven gezien de laatste jaren, deze steekt er met kop en schouders bovenuit.
Doe zo verder!

Dave
Bytesatwork
Bottom section image

Gratis advies over onze e-mailoplossingen?

Steve

Xenius Genius

Contacteer mij voor al je vragen over e-mail.

Waarom kiezen voor email hosting bij Xenius?

Blijf beschikbaar waar je ook bent

In een snel bewegende wereld is het belangrijk om steeds op de hoogte te blijven alle ontwikkelingen. Daarom is het goed om een email tool te gebruiken dat je kan vertrouwen en dat steeds beschikbaar is wanneer jij het nodig hebt.

Dankzij onze uptime garantie en onze datacenters dat we met zorg behandelen ben je steeds online en beschikbaar. Wij nemen de nodige voorzorgen zodat jij je kan focussen op wat echt telt.

Werk vanop elk toestel met gemak

Integreer onze e-mail tool makkelijk en efficiënt op al je toestellen. Zo kan je steeds met de IMAP-technologie alle mailboxen synchroon instellen. Van je laptop naar je tablet en je smartphone, je bent steeds bereikbaar in een handomdraai zonder gedoe.

Heb je geen toestel bij jou? Geen zorgen. Je kan ook online inloggen op je mail platform. Mis niks wat belangrijk is voor jou. 

Kies voor een veilige en betrouwbare oplossing

Kies je voor de services van Xenius, dan kies je ook voor veiligheid. Dankzij Xenius protect zorgen we ervoor dat je beschermd bent tegen online aanvallen. Onze experts houden altijd een oogje in het zeil.

Daarbovenop maken we ook meerdere malen per dag een backup van je mailboxen. Zo ben je nooit je belangrijke gegevens kwijt en kan je makkelijk je gegevens terugzetten.

Veelgestelde Vragen

Wat is email hosting?

Door te kiezen voor email hosting geef je je persoonlijke mailbox een plek op het internet. Net zoals bijvoorbeeld Gmail en Outlook, wat gratis is, kan je ook kiezen voor een professionele hosting van je mailboxen. De belangrijkste voordelen van professionele email hosting zijn je veiligheid en het gebruik van je eigen professionele e-mailadressen.

Wat kost email hosting?

Email hosting pakketten zijn afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Heb je nood aan slechts één professionele email of zijn het honderden verschillende adressen voor het hele team? Afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt kunnen we beslissen wat voor jou het geschikte hosting plan is. 

Wat kost een zakelijk e-mailadres?

Een zakelijk emailadress kost je niet erg veel. Je hebt voor te beginnen wel een domeinnaam nodig en een hostingpakket. Kies je voor een hostingpakket bij Xenius, dan krijg je er de domeinnaam het eerste jaar gratis bij.

Kan ik een domeinnaam kopen met e-mail?

Ja, je kan een domeinnaam kopen of deze gratis krijgen bovenop je hostingpakket. In je hostingpakket zit ook je email hosting. Heb je enkel nood aan een pakket voor je mails, laat het ons weten en dan kan je kiezen voor een aangepaste email hosting.

Waarom kiezen voor een eigen e-mailadres met je domeinnaam?

Kiezen voor een eigen zakelijk emailadres straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Door te sturen naar je klanten met een duidelijk en betrouwbaar mailadres maak je het duidelijk wie je bent en dat je betrouwbaar bent.

Wat is het verschil tussen Office 365 en Microsoft 365?

Microsoft 365 is de nieuwe versie van Office 365. Laat het echter duidelijk zijn dat dit niet een nieuwe versie is van Microsoft Office maar dat dit de totaaloplossing is van alle clouddiensten van Microsoft. Zo deel je makkelijk informatie en kan je overal, op elk toestel, steeds alle documenten en apps raadplegen. 

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “Wat is email hosting?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Door te kiezen voor email hosting geef je je persoonlijke mailbox een plek op het internet. Net zoals bijvoorbeeld Gmail en Outlook, wat gratis is, kan je ook kiezen voor een professionele hosting van je mailboxen. De belangrijkste voordelen van een professionele email hosting is je veiligheid en het gebruik van je eigen professionele e-mailadressen.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “Wat kost email hosting?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: Email hosting pakketten zijn afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Heb je nood aan slechts één professionele email of zijn het honderden verschillende adressen voor het hele team? Afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt kunnen we beslissen wat voor jou het geschikte hosting plan is. ”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “Wat kost een zakelijk e-mailadres?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Een zakelijk emailadress kost je niet erg veel. Je hebt voor te beginnen wel een domeinnaam nodig en een hostingpakket. Kies je voor een hostingpakket bij Xenius, dan krijg je er de domeinnaam het eerste jaar gratis bij.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “Kan ik een domeinnaam kopen met e-mail?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Ja, je kan een domeinnaam kopen of deze gratis krijgen bovenop je hostingpakket. In je hostingpakket zit ook je email hosting. Heb je enkel nood aan een pakket voor je mails, laat het ons weten en dan kan je kiezen voor een aangepaste email hosting.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “Waarom kiezen voor een eigen e-mailadres met je domeinnaam?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Kiezen voor een eigen zakelijk emailadres straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Door te sturen naar je klanten met een duidelijk en betrouwbaar mailadres maak je het duidelijk wie je bent en dat je betrouwbaar bent.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “Wat is het verschil tussen Office 365 en Microsoft 365?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Microsoft 365 is de nieuwe versie van Office 365. Laat het echter duidelijk zijn dat dit niet een versie is van Microsoft Office maar dat dit de totaaloplossing is van alle clouddiensten van Microsoft. Zo deel je makkelijk informatie en kan je overal, op elk toestel, steeds alle documenten en apps raadplegen.”
}
}]
}