Reseller hosting België

Geen zorgen over service, wél tevreden klanten

 

Xenius hosting | reseller hosting Belgie

Wat is Reseller hosting?

Reseller hosting is een oplossing voor bedrijven, vaak agencies, die zelf hosting oplossingen willen aanbieden aan hun klanten. In performantie komt reseller hosting overeen met shared hostingmet dat verschil dat je bij die eerste een pakket voor meerdere gebruikers krijgt in plaats van één enkele gebruiker. Dit wil zeggen dat je met reseller hosting meerdere accounts kan aanmaken voor gebruikers die je elk een eigen hostingpakket aanbiedt. Die specifieke pakketten worden dan door je klanten gekozen op basis van de hoeveelheid opslagruimte en dataverkeer. Deze vorm van hosting wordt dan ook vaak gebruikt voor meerdere websites voor verschillende bedrijven of personen. 

Om je te helpen bij de verkoop van je hostingpakketten aan de hand van de reseller hosting van Xenius, bieden we je eveneens een uitgebreid controlepaneel aan waar je jouw klanten en instellingen op een centrale plek kan beheren. Daarnaast is onze reseller hosting steeds white labeled, dit wil zeggen dat jouw klanten nergens een referentie van Xenius zullen terugvinden. We zullen dan ook nooit de eindgebruiker rechtstreeks contacteren, tenzij we daar expliciet jouw toestemming voor krijgen. 

Wil je hostingpakketten aanbieden aan jouw klanten, zonder de zorgen van het serverbeheer? Dan zijn onze reseller hostingpakketen Cosmos & Galaxy de perfecte oplossing voor jouw onderneming. Jij ondersteunt je klanten, wij ondersteunen jou met onze expertise. 

Xenius reseller hostingpakketten 

Xenius biedt je twee verschillende reseller hostingpakketten aan, met elk hun specifieke kenmerken en specificaties. Zowel Reseller Cosmos als Reseller Galaxy bieden hosting aan voor een minimale periode van 6 maanden, daarna zijn ze maandelijks opzegbaar. Bovendien beschikken beide hostingpakketten over een onbeperkt dataverkeer en zijn ze allebei compatibel met onder meer JoomlaDrupalMagento en WordPress. 

Pakketten

alle shared hostings

Reseller Cosmos

Beschikbaar vanaf 22.19€/maand

Reseller Cosmos

Beschikbaar vanaf

22.19 €/maand
22.19€
Ideaal voor starters!

Ideaal voor starters!

Reseller Cosmos description
 • 25GB opslagruimte
 • Onbeperkt dataverkeer, mailboxen en databases
 • Let’s Encrypt SSL-certificaten
 • Installatron installer
 • Dagelijkse backups
 • WHM/Cpanel
 • Aantal aan te maken pakketten: 40
Bestel hier

Reseller Galaxy

Beschikbaar vanaf 49.99€/maand

Meest Gekozen
Reseller Galaxy

Beschikbaar vanaf

49.99 €/maand
49.99€
Als cosmos net te klein is…

Als cosmos net te klein is…

Reseller Galaxy description
 • 50GB opslagruimte
 • Onbeperkt dataverkeer, mailboxen en databases
 • Let’s Encrypt SSL-certificaten
 • Installatron installer
 • Dagelijkse backups
 • WHM/Cpanel
 • Aantal aan te maken pakketten: 100
Bestel hier
Xenius Verhuisservice | reseller hosting België

Verhuisservice

Beschik je momenteel al over een reseller account bij een andere hostingprovider? Met onze tools en know-how kunnen we je bestaande account vaak probleemloos migreren naar ons platform. Op die manier spaar je gigantisch veel tijd uit bij de migratie.
Neem vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Extra gratis services

Als aanbieder van reseller hostingpakketten willen we net dat tikje extra aanbieden om jou vooruit te helpen in het verkopen van je eigen hostingpakketten. Enkele extra services als kers op de taart: 

Premium support

Ervaar je problemen met een trage supportdienst van je huidige hostingpartner? Dan ben je bij Xenius aan het juiste adres. Met onze 24/7 support service ben je steeds onmiddellijk geholpen. 

Xenius Protect

Dankzij Xenius Protect zorgen we ervoor dat je website beschermd blijft tegen malware en andere cyberaanvallen. Wanneer er gekende problemen zijn, werken we deze ook automatisch bij, zonder hiermee je website te beschadigen. 

Dagelijkse backups

Gaat er iets ernstigs mis? Geen probleem wanneer je bij Xenius een reseller hosting afneemt. Wij beschikken steeds over de laatstversie van je website door onze dagelijkse back-up. 

Tot 20X sneller

Websites die bij Xenius gehost wordendraaien allemaal op snelle SSDdisks. Daarnaast voorzien we ook nog Litespeed als webserver, zodat je website tot 20 keer sneller laadt.  

One-click installatie van uw CMS

Je CMS installeren wordt kinderspel met onze easy-touse interface en eenvoudige handleidingen. Eén klik in je controlepaneel en je bent vertrokken! 

Gratis SSL-certificaat

Alle shared hostingpakketten van Xenius zijn standaard voorzien van een Lets Encrypt certificaat. Zo zorg je ervoor dat de communicatie tussen je website en de bezoeker steeds veilig verloopt. Privacy en beveiliging zijn absoluut onmisbaar voor een goede reseller hosting. Het is daarom belangrijk dat je steeds de gegevens van je klanten beschermt met een SSL-certificaat. Dat zorgt voor volledige versleuteling van je data én de kans op een betere Google-ranking voor je website. 

Bottom section image

Advies over reseller hosting

Heb je nog vragen over onze reseller hostingpakketten of weet je niet goed hoe je ermee van start kan gaan? Neem dan snel contact op met ons voor gratis advies omtrent reseller hosting. 

Steve – Hosting adviseur

Info

Wat is een reseller hosting?

Reseller hosting is een soort hosting dat je kan aankopen en als aanbieder kan doorverkopen aan eindgebruikers. Je biedt meestal een aantal extra mogelijkheden aan aan je klanten om een betere service te voorzien. Denk maar aan een eigen controlepaneel, makkelijke website integraties, dagelijkse backups en meer.

Waar moet je op letten bij hosting?

Als je een hosting pakket aanschaft moet je onder andere rekening houden met de grootte van je hosting pakket. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte dat je hebt zal je website kunnen groeien en zal je een aantal verschillende mailadressen kunnen gebruiken. Hoe meer schijfruimte je nodig hebt, hoe groter je hosting pakket.

Wat doet een hosting?

Hosting komt van de Engelse term ‘host’ wat staat voor gastheer. De host van je website is de gastheer dat je website een thuis geeft op zijn server of harde schijf. Hier krijgt je website de nodige schrijfruimte aangeboden dat je nodig hebt om je website op te slaan zodat je vindbaar wordt voor klanten die je online opzoeken.

Wat kost het hosten van een website?

Het hosten van een website kan al vanaf € 3,99 per maand. Dit is momenteel een actie op ons beste hosting pakket, GALAXY. Hier heb je maar liefst 25 GB opslagruimte en een razendsnelle hosting dankzij onze SSD harde schijven. Ga je liever aan de slag met reseller hosting, dan kan dat al vanaf € 22,19.

Wie kan mijn website hosten?

Er zijn heel wat bedrijven die je website kunnen hosten. Helaas zijn er ook een heleboel bedrijven die niet de juiste ondersteuning bieden aan hun klanten. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een partner dat je kan vertrouwen en waarop je kan rekenen. Bij Xenius heb je steeds support op maat en een dagelijkse backup van je website. Zo ben jij steeds gerust en hoef je je geen zorgen te maken.

Wat is de beste hosting provider?

Als je wil kiezen voor Belgische kwaliteit, dan kies je voor Xenius. Wij bieden een razendsnelle hosting aan met de beste ondersteuning. Je krijgt daar bovenop ook je domeinnaam het eerste jaar gratis. In onze hosting pakketten zit ook steeds een SSL certificaat, dagelijkse backups, premium Xenius support en een makkelijke integratie met je favoriete CMS.

Wat is de goedkoopste webhosting?

De goedkoopste webhosting is het COSMOS hosting pakket. Dit pakket is slechts € 5,99 per maand. Kies je liever voor een reseller hosting pakket, dan kan je kiezen voor de reseller COSMOS. Dit pakket heb je al vanaf € 22,19 per maand.