Reseller hosting België

Geen zorgen over service, wél tevreden klanten

 

Xenius hosting | reseller hosting Belgie

Reseller hosting is een oplossing voor bedrijven, vaak agencies, die zelf hosting oplossingen willen aanbieden aan hun klanten. In performantie komt reseller hosting overeen met shared hostingmet dat verschil dat je bij die eerste een pakket voor meerdere gebruikers krijgt in plaats van één enkele gebruiker. Dit wil zeggen dat je met reseller hosting meerdere accounts kan aanmaken voor gebruikers die je elk een eigen hostingpakket aanbiedt. Die specifieke pakketten worden dan door je klanten gekozen op basis van de hoeveelheid opslagruimte en dataverkeer. Deze vorm van hosting wordt dan ook vaak gebruikt voor meerdere websites voor verschillende bedrijven of personen. 

Om je te helpen bij de verkoop van je hostingpakketten aan de hand van de reseller hosting van Xenius, bieden we je eveneens een uitgebreid controlepaneel aan waar je jouw klanten en instellingen op een centrale plek kan beheren. Daarnaast is onze reseller hosting steeds white labeled, dit wil zeggen dat jouw klanten nergens een referentie van Xenius zullen terugvinden. We zullen dan ook nooit de eindgebruiker rechtstreeks contacteren, tenzij we daar expliciet jouw toestemming voor krijgen. 

Wil je hostingpakketten aanbieden aan jouw klanten, zonder de zorgen van het serverbeheer? Dan zijn onze reseller hostingpakketen Cosmos & Galaxy de perfecte oplossing voor jouw onderneming. Jij ondersteunt je klanten, wij ondersteunen jou met onze expertise. 

Xenius reseller hostingpakketten 

Xenius biedt je twee verschillende reseller hostingpakketten aan, met elk hun specifieke kenmerken en specificaties. Zowel Reseller Cosmos als Reseller Galaxy bieden hosting aan voor een minimale periode van 6 maanden, daarna zijn ze maandelijks opzegbaar. Bovendien beschikken beide hostingpakketten over een onbeperkt dataverkeer en zijn ze allebei compatibel met onder meer JoomlaDrupalMagento en WordPress. 

Reseller
COSMOS


Ideaal voor starters!
22.19€ / maand
Enkele kenmerken en specificaties van dit pakket:
 • 25GB opslagruimte
 • Onbeperkt dataverkeer, mailboxen en databases
 • Let’s Encrypt SSL-certificaten
 • Installatron installer
 • Dagelijkse backups
 • WHM/Cpanel
 • Aantal aan te maken pakketten: 40
 
Aanrader
Reseller
GALAXY


Als cosmos net te klein is...
49.99€ / maand
Enkele kenmerken en specificaties van dit pakket:
 • 50GB opslagruimte
 • Onbeperkt dataverkeer, mailboxen en databases
 • Let’s Encrypt SSL-certificaten
 • Installatron installer
 • Dagelijkse backups
 • WHM/Cpanel
 • Aantal aan te maken pakketten: 100
 
Xenius Verhuisservice | reseller hosting België

Verhuisservice

Beschik je momenteel al over een reseller account bij een andere hostingprovider? Met onze tools en know-how kunnen we je bestaande account vaak probleemloos migreren naar ons platform. Op die manier spaar je gigantisch veel tijd uit bij de migratie.
Neem vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Extra gratis services

Als aanbieder van reseller hostingpakketten willen we net dat tikje extra aanbieden om jou vooruit te helpen in het verkopen van je eigen hostingpakketten. Enkele extra services als kers op de taart: 

Premium support

Ervaar je problemen met een trage supportdienst van je huidige hostingpartner? Dan ben je bij Xenius aan het juiste adres. Met onze 24/7 support service ben je steeds onmiddellijk geholpen. 

Xenius Protect

Dankzij Xenius Protect zorgen we ervoor dat je website beschermd blijft tegen malware en andere cyberaanvallen. Wanneer er gekende problemen zijn, werken we deze ook automatisch bij, zonder hiermee je website te beschadigen. 

Dagelijkse backups

Gaat er iets ernstigs mis? Geen probleem wanneer je bij Xenius een reseller hosting afneemt. Wij beschikken steeds over de laatstversie van je website door onze dagelijkse back-up. 

Tot 20X sneller

Websites die bij Xenius gehost wordendraaien allemaal op snelle SSDdisks. Daarnaast voorzien we ook nog Litespeed als webserver, zodat je website tot 20 keer sneller laadt.  

One-click installatie van uw CMS

Je CMS installeren wordt kinderspel met onze easy-touse interface en eenvoudige handleidingen. Eén klik in je controlepaneel en je bent vertrokken! 

Gratis SSL-certificaat

Alle shared hostingpakketten van Xenius zijn standaard voorzien van een Lets Encrypt certificaat. Zo zorg je ervoor dat de communicatie tussen je website en de bezoeker steeds veilig verloopt. Privacy en beveiliging zijn absoluut onmisbaar voor een goede reseller hosting. Het is daarom belangrijk dat je steeds de gegevens van je klanten beschermt met een SSL-certificaat. Dat zorgt voor volledige versleuteling van je data én de kans op een betere Google-ranking voor je website. 

Bottom section image

Advies over reseller hosting

Heb je nog vragen over onze reseller hostingpakketten of weet je niet goed hoe je ermee van start kan gaan? Neem dan snel contact op met ons voor gratis advies omtrent reseller hosting. 

Steve – Hosting adviseur

Wat onze klanten ons vragen

Voor wie is reseller hosting België aanbevolen?

Reseller webhosting wordt in eerste instantie aangekocht door web agencies die hosting willen aanbieden aan hun klanten. Daarnaast zien we ook dat bedrijven hier vaak gebruik van maken. Deze vorm van hosting wordt dan ook vaak gebruikt voor meerdere websites voor verschillende bedrijven of personen. 

Waarom zou ik kiezen voor reseller hosting in België?

Wij maken een groot verschil op basis van veiligheid, snelheid en service. Onze servers die in België staan, zijn zeer beveiligd en draaien op SSD-disks. Dit zorgt ervoor dat ze in samenwerking met Litespeed enorm snel laden. Heeft u reeds reseller hosting bij iemand anders? Dan zorgen wij moeiteloos voor een gratis transfer.