Magento hosting in België

Met gehost bij Xenius!
 • Open source e-commerce
 • Hoge uitbreidbaarheid
 • Eenvoudig te installeren


Magento is een e-commerce platform en is uitermate geschikt voor verschillende types webshop: van klein tot zeer groot. Het Magento platform is een (deels) opensource platform wat maakt dat je volledig eigenaar bent van je webshop. Dit in tegenstelling tot vele webshop platformen waar je een maandelijke fee dient te betalen voor het gebruik van het platform.

Magento is een e-commerce platform dat standaard een grote basis functionaliteit aan boord heeft voor het lanceren van jouw webshop. Je kan vandaag met Magento beginnen als zeer kleine webshop en evolueren naar een webshop met koppelingen naar leveranciers, je boekhoudpakket en distributiekanalen. Magento is door middel van plugins zeer uitbreidbaar, vele plugins zijn gratis te verkrijgen daarnaast zijn er ook betalende plugins beschikbaar. 

 

Aanrader
GALAXY

Ons pakket voor een goed draaiende Magento webshop
6.99€ / maand
Enkele kenmerken en specificaties van dit pakket:
 • 25GB opslagruimte
 • 1 GRATIS domeinnaam
 • SSD Hosting
 • Gratis Let’s Encrypt certificaat
 • Dagelijkse backup
 • Installatron CMS installer
 • Professionele spamfilter
 • Plaats voor 10 websites
 • cPanel
 
Xenius Verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Kiest u voor onze Magento hosting dan verhuizen wij gratis uw website van uw huidige provider naar onze servers. Wij verplaatsen alle bestanden en passen de nodige zaken aan waar nodig.

Daarom moet je kiezen voor onze Magento hosting:

Xenius Protect

Dankzij Xenius Protect zorgen we ervoor dat je Magento installatie vrij blijft van malware en onheil. Wanneer er gekende problemen zijn werken we deze ook automatisch bij, zonder hiermee je website te beschadigen.

Dagelijkse backups

Data veiligheid vinden we ontzettend belangrijk. We nemen daarom meermaals per dag een backup van je volledige website, databases en mailboxen. Gaat het toch mis dan kan je eenvoudig zelf je bestanden terugzetten of als het niet lukt dan helpt onze support afdeling je uit de nood. We houden backups minimaal 6 maanden bij.

20x snellere website dankzij Litespeed

Jouw webshop draait sowieso al op suppersnelle SSD schijven bij ons. We maken je webshop daarnaast nog een pak sneller door de traditionele webserver te vervangen door Litespeed.

One-click installatie van Magento

Dankzij onze applicatie installer installeer je Magento met slechts een aantal klikken. Enkele parameters invullen en klaar. Het is niet langer nodig om je bestanden te uploaden via FTP en databases aan te maken. Dat doen onze systemen voor jou.

Onze pakketten zijn oa. ook compatibel met:

Joomla

Joomla is een krachtig CMS voor kleine en grote websites. Eenvoudig te installeren via onze one-click installatie.

WordPress

Wordpress is het populairste CMS systeem. Geschikt voor elke website én webshop. Onze hosting is geoptimaliseerd voor Wordress.

Drupal

Drupal is een CMS met Belgische root en kent oneindige uitbreidbaarheid. Geschikt voor de kleinere en grotere websites!

Vandaag nog starten met jouw Magento webshop maar nog advies nodig?

Contacteer onze Magento experts!Stuur ons een e-mail via [email protected] of onze contact pagina.


Start een chat en vraag het direct aan een van onze medewerkers.


Bel ons en spreek direct met onze medewerkers. 03/246 47 47