Webhosting Antwerpen

Webhosting Eindhoven: hosting pakketten Ben je op zoek naar snelle webhosting in Antwerpen bij een betrouwbare hosting provider voor jouw website? Bij Xenius garanderen we jou uitstekende prestaties voor jouw website of webshop. Met onze verschillende hosting opties en krachtige servers kunnen we zelfstandigen, KMO’s en agencies de beste mogelijke dienstverlening garanderen. Van de registratie van jouw eigen domeinnaam tot het uitbesteden van het volledige beheer van jouw serverruimte. Bij Xenius staan we garant voor een snelle service aan concurrentiële prijzen!

 

Contacteer ons

Wat is een hosting?

Hosting Eindhoven kopenKortweg betekent hosting het plaatsen van een website of webapplicatie op een server, zodat de informatie op de website toegankelijk wordt op het internet. Maar mensen moeten je ook kunnen terugvinden op het internet. Daarvoor is registratie van een domeinnaam noodzakelijk. Een domeinnaam is jouw adres op het internet waar mensen jouw website kunnen raadplegen. In theorie kan je zelfs jouw website thuis hosten op jouw eigen server, al weegt dit niet op tegen de voordelen van het werken met een webhosting provider. Professionele hosting providers zorgen voor uitstekende prestaties via regelmatige updates en een goede beveiliging tegen hackers, virussen en malware-attacks.

WordPress hosting (België)

Snelle WordPress hosting in Antwerpen nodig bij een betrouwbare hosting provider voor jouw website? Bij Xenius als hosting provider ben je aan het juiste adres voor een krachtige en veilige verbinding via onze lokale servers. Wij verhuizen gratis jouw website naar onze servers en voeren aanpassingen uit waar nodig. Kies uit één van onze WordPress pakketten voor beperkte of uitgebreide websites. Dankzij Xenius Protect en het SSL certificaat blijft jouw WordPress website vrij van malware en hacking. Met onze dagelijkse meermaalse back ups hoef je je nooit zorgen te maken over het verlies van data. Met Litespeed chache laten we jouw website tot wel 20x zo snel draaien. De cijfers liegen er niet om; wel 80% van onze klanten kiest voor WordPress. Heb je nog geen WordPress website? Dan kan je met onze installer genieten van een one-click installatie. Bij Xenius als webhosting provider werkt WordPress hosting snel en eenvoudig.

Welke hosting heb ik nodig?

Webhosting Eindhoven bij XeniusBij ons kan je kiezen uit shared hosting en reseller hosting voor jouw website of webapplicatie in Antwerpen. Reseller hosting dient voor bedrijven, zoals web agencies, die zelf als hosting willen optreden voor hun klanten. Dit pakket komt met veel opslagruimte en bandbreedte die verdeeld kan worden over verschillende websites. Shared hosting betekent dat je de serverkracht deelt met andere gebruikers. Dit is een zeer kostenvoordelige optie voor iedere zelfstandige en KMO die een website of beperkte webshop wil lanceren. Een geavanceerde vorm van shared hosting is managed hosting. Bij websites met veel verkeer of een hoog dataverbruik gaan we samen met jou of je IT-team op zoek naar de best mogelijke configuratie. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de technische aspecten en kan jouw website optimaal functioneren.

Ontdek onze hosting pakketten

Waar kan ik een goede hosting provider vinden?

Bij Xenius kan je steeds rekenen op uitstekende support voor de hosting van jouw website of webwinkel in Antwerpen. Onze klantendienst zoekt steeds mee naar de best mogelijke oplossing voor jouw vraagstuk. Onze oplossingen zijn 100% Belgisch. We werken vanuit datacenters in Gent en Zaventem. Met ons supersnel netwerk connecteren onze servers naar de grote internationale hosting providers. Onze servers zijn steeds voorzien van krachtige SSD schijven en ook steeds geoptimaliseerd met snelle caching.

Vaak gestelde vragen over webhosting

Welke soorten webhosting bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten webhosting. Bij shared hosting deel je de ruimte op de server waar jouw website staat samen met andere gebruikers. Als jouw website op WordPress draait, is het een verstandige keuze om te kiezen voor WordPress hosting. Hosting op een Virtual Private Server houdt in dat websites zoals bij shared hosting een server met andere websites delen. Bij dedicated hosting is de hele server jouw privéruimte en cloud hosting is een VPS-installatie die schaalbaar is voor verschillende gebruikers.

Waar vind ik goedkope webhosting?

Tarieven voor webhosting lijken steeds meer te stijgen de laatste jaren. Vaak moeten klanten zelfs meer betalen voor minder schijfruimte en domeinnamen. Gelukkig bestaan er bij Xenius nog goedkope en betrouwbare oplossingen voor de hosting van jouw website. Onze webhosting start al vanaf €3,99 per maand. Het eerste jaar geniet je zelfs van een gratis update en krijg je het GALAXY shared webhostingpakket aan €3,99 per maand i.p.v. €6,99 per maand. En voor slechts €14,95 per jaar heb je een .be of .com domeinnaam. Daarbovenop kan je ook nog gebruik maken van onze gratis verhuisdienst.

Waar kan ik mijn domein registreren?

Bij Xenius kan je snel, makkelijk en voordelig één of meerdere domeinen registreren. Je kan kiezen uit meer dan 50 verschillende extensies, zonder wachttijd. Met onze handige toepassing Mijn Xenius hou je steeds een volledig overzicht van jouw domeinnamen en hun status. Bij ons kan je zelfs een heel jaar lang gratis genieten van een .NL, .BE of .EU-domeinnaam via onze Shared Webhosting-service.

Contacteer ons bij verdere vragen