Backup 365

Bescherm Microsoft 365 tegen hackers en ransomware

  • Vast bedrag per gebruiker
  • Beheer alles via een eenvoudig self-service portaal
  • Compatibel met Microsoft Exchange, Sharepoint, Onedrive en Teams
Header Backup 365

Back-up voor Microsoft 365: waarom zou je?

Eerst en vooral: omdat cybercriminelen steeds gewiekster worden. Ook al voorziet Microsoft een goeie beveiliging voor z’n programma’s, toch blijven er enkele zwakke punten. Die maken je data kwetsbaar.
Word jouw Office365 het slachtoffer van een aanval of heb je je data accidentieel verwijdert? Dan is de kans bestaande dat je data verloren gaat. En daar kan jij iets aan doen.

Hou er rekening mee dat je als Office 365 klant zélf verantwoordelijk bent voor de back-up van je data. Microsoft voorziet slechts een beperkt retentiebeleid om verwijderde data te herstellen. Maar dat is géén back-up!
Word je mailbox gegijzeld met ransomware? Dan zijn je mails in principe niet verwijderd. En kan je het retentiebeleid niet aanspreken. Resultaat: er zit niks anders op dan te betalen.

Wat is het verschil tussen retentiebeleid en een back-up?

 

Pakketten

alle shared hostings

Xenius Backup 365

Self Service portaal

Dankzij ons eenvoudig en doortastend self-service portaal ben je in staat om Xenius Backup 365 zelf te gaan beheren en configureren. Je selecteert zelf van welke gebruikers en cloud resources je een back-up wenst te maken en bepaalt ook zelf hoe lang je de back-up wenst bij te houden.

Ook dagelijkse rapportages over het al dan niet gelukt zijn van je back-ups kan je eenvoudig instellen in het portaal.

De voordelen van Xenius Backup 365

 Eenvoudige in gebruik

Xenius Backup 365 is zeer eenvoudig in gebruik. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u toegang tot ons self service portaal. Daarin koppelt u uw Microsoft 365 tenant en de rest spreekt voor zich. Geraakt u er toch niet aan uit? Onze engineers staan klaar om te helpen.

Belgische datacenters met eigen infrastructuur

Alle data is opgeslagen op onze eigen infrastructuur in datacenters in Gent en Zaventem. We garanderen je dus dat je data voor 100% op Belgische bodem staat.

Eenvoudig prijsmodel

Dankzij ons eenvoudig pay-as-you-use prijsmodel betaal je enkel maar voor de gebruikers waarvan je een back-up maakt.

1 oplossing voor de volledige Microsoft 365 suite

Onze oplossing voorziet in back-ups van de volledige Microsoft 365 suite: Exchange, Onedrive, Sharepoint én Teams

Versleutelde communicatie

Alle data communicatie verloopt via een beveiligde versleutelde communicatie, zo zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

Xenius hosting | reseller hosting Belgie

30 dagen lang uitproberen?

Probeer Xenius Backup 365 gedurende 30 dagen gratis uit. Je krijgt toegang tot de volledige functionaliteit en na 30 dagen krijg je de optie om je proefperiode om te zetten naar een betalend abonnement of om te stoppen. Geen aankoopverplichting.

Wij denken met u mee!

Bij Xenius staan we 100% achter de producten die we verkopen. Samen met onze jarenlange ervaring op het vlak van datacenter, cloud en IT denken we samen met u mee over uw back-up strategie.
Als Acronis partner kennen we de volwaardige Acronis suite als geen ander en kunnen we u de beste oplossing aanrijken, geschikt voor uw onderneming.
Wenst u te startten met het back-uppen van Microsoft 365 maar weet u niet 100% hoe dit aan te pakken? Contacteer ons en we denken graag vrijblijvend met u mee!