Webhosting Brugge

Ben je op zoek naar sWebhosting bij Xeniusnelle webhosting in Brugge bij een betrouwbare hosting provider voor jouw website? Bij Xenius garanderen we jou uitstekende prestaties voor jouw website of webshop. Met onze verschillende hosting opties en krachtige servers kunnen we zelfstandigen, KMO’s en agencies de beste mogelijke dienstverlening garanderen. Van de registratie van jouw eigen domeinnaam tot het uitbesteden van het volledige beheer van jouw serverruimte. Bij Xenius staan we garant voor een snelle service aan concurrentiële prijzen!

 

Contacteer ons

Wat is een hosting?

Webhosting Eindhoven bij XeniusKortweg betekent hosting het plaatsen van een website of webapplicatie op een server, zodat de informatie op de website toegankelijk wordt op het internet. Maar mensen moeten je ook kunnen terugvinden op het internet. Daarvoor is registratie van een domeinnaam noodzakelijk. Een domeinnaam is jouw adres op het internet waar mensen jouw website kunnen raadplegen. In theorie kan je zelfs jouw website thuis hosten op jouw eigen server, al weegt dit niet op tegen de voordelen van het werken met een webhosting provider. Professionele hosting providers zorgen voor uitstekende prestaties via regelmatige updates en een goede beveiliging tegen hackers, virussen en malware-attacks.

Goedkope webhosting

Tarieven voor webhosting lijken steeds meer te stijgen de laatste jaren. Vaak moeten klanten zelfs meer betalen voor minder schijfruimte en domeinnamen. Gelukkig bestaan er bij Xenius nog goedkope en betrouwbare oplossingen voor de hosting van jouw website. Onze webhosting start al vanaf €3,99 per maand. Het eerste jaar geniet je zelfs van een gratis update en krijg je het GALAXY shared webhostingpakket aan €3,99 per maand i.p.v. €6,99 per maand. En voor slechts €14,95 per jaar heb je een .be of .com domeinnaam. Daarbovenop kan je ook nog gebruik maken van onze gratis verhuisdienst.

WordPress hosting (België)

Snelle WordPress hosting in Brugge nodig bij een betrouwbare hosting provider voor jouw website? Bij Xenius als hosting provider ben je aan het juiste adres voor een krachtige en veilige verbinding via onze lokale servers. Wij verhuizen gratis jouw website naar onze servers en voeren aanpassingen uit waar nodig. Kies uit één van onze WordPress pakketten voor beperkte of uitgebreide websites. Dankzij Xenius Protect en het SSL certificaat blijft jouw WordPress website vrij van malware en hacking. Met onze dagelijkse meermaalse back ups hoef je je nooit zorgen te maken over het verlies van data. Met Litespeed chache laten we jouw website tot wel 20x zo snel draaien. De cijfers liegen er niet om; wel 80% van onze klanten kiest voor WordPress. Heb je nog geen WordPress website? Dan kan je met onze installer genieten van een one-click installatie. Bij Xenius als webhosting provider werkt WordPress hosting snel en eenvoudig.

Hosting pakketten

Kies voor één van onze hosting pakketten voor jouw website in Brugge. We bieden shared hosting en reseller hosting pakketten aan.

Shared hosting

Webhosting Eindhoven: hosting pakketten Bij shared hosting deel je de server met andere gebruikers. Deze manier van hosten is fiscaal erg voordelig en zeer geschikt voor KMO’s, zelfstandigen en kleine webshops. Ondanks dat je de ruimte op de server deelt met andere gebruikers, krijg je bij Xenius vast en zeker de nodige opslagruimte. Ook bieden we jou de mogelijkheid tot het aanmaken van professionele mailboxen met jouw eigen domeinnaam. Onze specialisten zorgen voor de noodzakelijke updates van de server, de beschikbaarheid van jouw pakket en patch management. Je kan kiezen tussen twee shared hosting pakketten: GALAXY en COSMOS.

Reseller hosting

Ben je een web agency en wil je zelf als hosting provider optreden? Kies dan voor reseller hosting. Zo kan je meerdere accounts aanmaken en die toewijzen aan je klanten in individuele hosting pakketten. Maak gebruik van ons uitgebreid controlepaneel om de accounts van je klanten eenvoudig te beheren. Onze reseller hosting is steeds white labeled zodat je klanten nergens een referentie naar Xenius zullen terugvinden. Laat de technische aspecten zoals het beheer van de server aan ons over. Jij ondersteunt je klanten en wij ondersteunen jou. Je kan kiezen tussen twee shared hosting pakketten: GALAXY en COSMOS.

Ontdek onze hosting pakketten

Hosting kopen

Hosting Eindhoven kopenHosting kopen in Brugge voor jouw website bij een betrouwbare hosting provider? Xenius is de perfecte online plek voor jouw bedrijf: 100% Belgische hosting oplossingen op maat van jouw digitale noden. Wij werken razendsnel, steeds op maat en tegen bijzonder voordelige tarieven. Van Linux shared webhosting en reseller shared webhosting tot een volledig dedicated server, volledig voor jou gepersonaliseerd. Je ziet het misschien iets kleiner? Dan raden we jou VPS hosting aan op onze Virtual Private Server. Met onze premium services kan je genieten van onze jarenlange expertise, gebundeld in 4 hapklare diensten: website verhuizen, e-mail verhuizen, probleem oplossing en op afstand meekijken.

Vaak gestelde vragen over webhosting

Welke hosting heb ik nodig?

Reseller hosting dient voor bedrijven, zoals web agencies, die zelf als hosting willen optreden voor hun klanten. Dit pakket komt met veel opslagruimte en bandbreedte die verdeeld kan worden over verschillende websites. Shared hosting betekent dat je de serverkracht deelt met andere gebruikers. Dit is een zeer kostenvoordelige optie voor iedere zelfstandige en kmo die een website of beperkte webshop wil lanceren. Een geavanceerde vorm van shared hosting is managed hosting. Bij websites met veel verkeer of een hoog dataverbruik gaan we samen met jou of je IT-team op zoek naar de best mogelijke configuratie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten en kan jouw website optimaal functioneren.

Wat is dedicated hosting?

Bij dedicated hosting is de hele server jouw privéruimte. Je hoeft de server dus niet te delen met andere websites of webapplicaties. Dedicated hosting is de meest geavanceerde vorm van webhosting met een hoger prijskaartje en is bedoeld voor veeleisende professionele websites.

Wat is Cloud hosting?

Bij cloud hosting gaat het om een VPS-installatie die schaalbaar is voor verschillende gebruikers. Zo kan de website of applicatie optimaal blijven draaien bij onvoorzien piekverkeer. Doorgaans bieden cloud hosting providers een variabel prijsmodel aan met flexibelere specificaties. Cloud computing zit erg in de lift, waardoor bedrijven de term ook begonnen te gebruiken voor hun regulier gedeelte of VPS hosting. Let dus goed op wat je provider in zijn cloud hosting pakket aanbiedt!

Contacteer ons bij verdere vragen