Webhosting Eindhoven

Ben je op zoek naar sWebhosting Eindhoven bij Xeniusnelle webhosting in Eindhoven bij een betrouwbare hosting provider voor jouw website? Bij Xenius garanderen we jou uitstekende prestaties voor jouw website of webshop. Met onze verschillende hosting opties en krachtige servers kunnen we zelfstandigen, KMO’s en agencies de beste mogelijke dienstverlening garanderen. Van de registratie van jouw eigen domeinnaam tot het uitbesteden van het volledige beheer van jouw serverruimte. Bij Xenius staan we garant voor een snelle service aan concurrentiële prijzen!

 

Contacteer ons

Wat is een hosting?

Webhosting bij XeniusKortweg betekent hosting het plaatsen van een website of webapplicatie op een server, zodat de informatie op de website toegankelijk wordt op het internet. Maar mensen moeten je ook kunnen terugvinden op het internet. Daarvoor is registratie van een domeinnaam noodzakelijk. Een domeinnaam is jouw adres op het internet waar mensen jouw website kunnen raadplegen. In theorie kan je zelfs jouw website thuis hosten op jouw eigen server, al weegt dit niet op tegen de voordelen van het werken met een webhosting provider. Professionele hosting providers zorgen voor uitstekende prestaties via regelmatige updates en een goede beveiliging tegen hackers, virussen en malware-attacks.

Hosting pakketten

Kies voor één van onze hosting pakketten voor jouw website in Eindhoven. We bieden shared hosting en reseller hosting pakketten aan.

Shared hosting

Webhosting Eindhoven: hosting pakketten Bij shared hosting deel je de server met andere gebruikers. Deze manier van hosten is fiscaal erg voordelig en zeer geschikt voor KMO’s, zelfstandigen en kleine webshops. Ondanks dat je de ruimte op de server deelt met andere gebruikers, krijg je bij Xenius vast en zeker de nodige opslagruimte. Ook bieden we jou de mogelijkheid tot het aanmaken van professionele mailboxen met jouw eigen domeinnaam. Onze specialisten zorgen voor de noodzakelijke updates van de server, de beschikbaarheid van jouw pakket en patch management. Je kan kiezen tussen twee shared hosting pakketten: GALAXY en COSMOS.

Reseller hosting

Ben je een web agency en wil je zelf als hosting provider optreden? Kies dan voor reseller hosting. Zo kan je meerdere accounts aanmaken en die toewijzen aan je klanten in individuele hosting pakketten. Maak gebruik van ons uitgebreid controlepaneel om de accounts van je klanten eenvoudig te beheren. Onze reseller hosting is steeds white labeled zodat je klanten nergens een referentie naar Xenius zullen terugvinden. Laat de technische aspecten zoals het beheer van de server aan ons over. Jij ondersteunt je klanten en wij ondersteunen jou. Je kan kiezen tussen twee shared hosting pakketten: GALAXY en COSMOS.

Ontdek onze hosting pakketten

Webhosting vergelijken

Webhosting pakketten vergelijken bij een betrouwbare hosting provider voor jouw website? Vergelijk alle specificaties van onze webhosting pakketten. Voor een standaard website is ons COSMOS pakket zeer geschikt.

 • 10 GB aan opslagruimte
 • 1 gratis domeinnaam
 • 1 CPU Core
 • 1 GB RAM
 • SSD hosting
 • gratis SSL certificaat
 • dagelijkse backups
 • one-click installatron CMS installer
 • plaats voor 1 website
 • toegang tot cPanel controlepaneel

Kies voor ons GALAXY pakket bij uitgebreide websites of meerdere websites. Je krijgt dezelfde voorwaarden als bij ons COSMOS pakket, alleen zijn de functionaliteiten uitgebreider en afgestemd op veeleisende websites.

 • 25 GB aan opslagruimte
 • 2 CPU Cores
 • 2GB RAM
 • plaats voor 10 websites
Vergelijk onze pakketten en ontdek wat het best bij jou past

Goedkope webhosting

Tarieven voor webhosting lijken steeds meer te stijgen de laatste jaren. Vaak moeten klanten zelfs meer betalen voor minder schijfruimte en domeinnamen. Gelukkig bestaan er bij Xenius nog goedkope en betrouwbare oplossingen voor de hosting van jouw website. Onze webhosting start al vanaf €3,99 per maand. Het eerste jaar geniet je zelfs van een gratis update en krijg je het GALAXY shared webhostingpakket aan €3,99 per maand i.p.v. €6,99 per maand. En voor slechts €14,95 per jaar heb je een .be of .com domeinnaam. Daarbovenop kan je ook nog gebruik maken van onze gratis verhuisdienst.

Hosting kopen

Hosting Eindhoven kopenHosting kopen in Eindhoven voor jouw website bij een betrouwbare hosting provider? Xenius is de perfecte online plek voor jouw bedrijf: 100% Belgische hosting oplossingen op maat van jouw digitale noden. Wij werken razendsnel, steeds op maat en tegen bijzonder voordelige tarieven. Van Linux shared webhosting en reseller shared webhosting tot een volledig dedicated server, volledig voor jou gepersonaliseerd. Je ziet het misschien iets kleiner? Dan raden we jou VPS hosting aan op onze Virtual Private Server. Met onze premium services kan je genieten van onze jarenlange expertise, gebundeld in 4 hapklare diensten: website verhuizen, e-mail verhuizen, probleem oplossing en op afstand meekijken.

Vaak gestelde vragen over webhosting

Welke hosting heb ik nodig?

Bij ons kan je kiezen uit shared hosting en reseller hosting voor jouw website of webshop. Reseller hosting dient voor bedrijven, zoals web agencies, die zelf als hosting willen optreden voor hun klanten. Dit pakket komt met veel opslagruimte en bandbreedte die verdeeld kan worden over verschillende websites. Shared hosting betekent dat je de serverkracht deelt met andere gebruikers. Dit is een zeer kostenvoordelige optie voor iedere zelfstandige en KMO die een website of beperkte webshop wil lanceren. Een geavanceerde vorm van shared hosting is managed hosting. Bij websites met veel verkeer of een hoog dataverbruik gaan we samen met jou of je IT-team op zoek naar de best mogelijke configuratie. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de technische aspecten en kan jouw website optimaal functioneren.

Welke soorten webhosting bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten webhosting. Bij shared hosting deel je de ruimte op de server waar jouw website staat samen met andere gebruikers. Als jouw website op WordPress draait, is het een verstandige keuze om te kiezen voor WordPress hosting. Hosting op een Virtual Private Server houdt in dat websites zoals bij shared hosting een server met andere websites delen. Bij dedicated hosting is de hele server jouw privéruimte en cloud hosting is een VPS-installatie die schaalbaar is voor verschillende gebruikers.

Waar kan ik een goede hosting provider vinden?

Bij Xenius kan je steeds rekenen op uitstekende support voor de hosting van jouw website of webwinkel. Onze klantendienst zoekt steeds mee naar de best mogelijke oplossing voor jouw vraagstuk. Onze oplossingen zijn 100% Belgisch. We werken vanuit datacenters in Gent en Zaventem. Met ons supersnel netwerk connecteren onze servers naar de grote internationale hosting providers. Onze servers zijn steeds voorzien van krachtige SSD schijven en ook steeds geoptimaliseerd met snelle caching.

Contacteer ons bij verdere vragen