7 redenen om voor reseller hosting bij Xenius te kiezen

Inner page hero image

Het hosten van websites is een veelbesproken onderwerp. Iedereen met een website heeft hosting nodig en gaat uiteindelijk op zoek naar een oplossing dat past bij hun website. Met reseller hosting kan jij dat aanbieden aan mensen die op zoek zijn naar een hosting provider.

Door te zorgen voor een goede setup en een te vertrouwen systeem kan jij makkelijk een graantje meepikken. In dit artikel leggen we uit wat reseller hosting is, wat de voordelen zijn en waar je aan de slag kan gaan.

Thuiswerk dankzij DaaS

Wat is reseller hosting?

Reseller hosting is het process waarbij je een deel hosting diensten afneemt bij een grote provider. Hieronder vallen domeinnamen en servers. Met de middelen dat je hierdoor beschikbaar hebt ga je aan de slag met het verkopen van deze diensten.

Het achterliggende bedrijf is nog steeds verantwoordelijk voor de veiligheid van de servers, elektriciteit en de uptime van de servers. Jij kan je dan aan de andere kant meer gaan focussen op het bouwen van een brand en het verkopen van deze diensten.

Zeven redenen om aan de slag te gaan met de reseller hosting van Xenius

Er zijn een heleboel voordelen als het gaat over reseller hosting. Zo is het een makkelijk te gebruiken model waar je snel en efficiënt mee kan starten zonder een eigen datacenter ter beschikking te hebben.

Hieronder geven we je zeven fantastische redenen waarom de reseller hosting van Xenius de beste keuze is voor jou.

1. Lage opstartkost

Om aan de slag te gaan met reseller hosting bij Xenius hoef je de bank niet te breken. Het is makkelijk om te starten met ons reseller startpakket COSMOS.

Je kan hier al aan de slag gaan voor slechts € 22,19 euro per maand. Hiermee start je in no -time met het vinden van je eigen klanten.

Waar je ook beter in investeert als je van start gaat is het maken van een website en een brand. Op wordpress bouw je makkelijk en snel een website waar je je producten op kan verkopen.

2. Makkelijk bedrijfsplan

Doordat het zo een makkelijke stap is heb je geen ingewikkeld bedrijfsplan nodig. Je moet niet op zoek gaan naar personeel of een kantoor. Het enige wat je moet doen is je aansluiten bij de juiste partner en een website bouwen voor je klanten.

3. Winst maken

Door de lage opstartkosten en de gemakkelijke structuur is de stap naar een winstgevend bedrijf makkelijk. Stel dat je zelf je website bouwt en aan de slag gaat met het verkopen, dan is de enige kost je eigen domeinnaam en het reseller hosting pakket.

Kies je voor je eigen website ook Xenius, dan heb je het eerste jaar je domeinnaam zelfs helemaal gratis. Niks dat je nog tegenhoudt om niet aan de slag te gaan.

4. Niet locatiegebonden

Omdat alles van je bedrijf online gebeurt en je niks anders hoeft te doen, kan je overal ter wereld aan de slag. Je hoeft dus geen fysieke winkel te hebben of een kantoor.

Alles wat je nodig hebt op je weg naar een succesvol reseller hosting bedrijf is een laptop en internet. Heb je die twee dan ben je vrij om te werken waar en wanneer je maar wil.

5. Maak een succes van je eigen merk

Heb je altijd al gedroomd van een eigen merk op de markt zetten? Dan kan dat nu eenvoudig dankzij het reseller hosting pakket van Xenius. Kies zelf wat je wil uitstralen en bereik je klanten op de manier dat je zelf wil.

6. Veilige servers op eigen bodem

Alle datacenters van Xenius staan op eigen bodem. Dat wil zeggen dat alle informatie van jouw en je klanten bewaard wordt in België. Dat zorgt niet alleen voor de nodige veiligheid maar ook voor vertrouwen.

Kies ook voor een product van eigen bodem en gebruik deze fantastische feature om je klanten te overtuigen.

 7. Dat allemaal met de service van Xenius

Als je kiest voor de reseller hosting van Xenius dan kies je voor Belgische kwaliteit van de bovenste plank. Niet alleen kan je rekenen op datacenter op eigen bodem, maar ook op de andere voordelen van Xenius hosting.

Je klanten en jij genieten van dagelijkse backups van hun gegevens, Xenius protect beveiliging, een razendsnelle hosting en een gratis SSL certificaat. Bekijk hier alle informatie over reseller hosting of neem contact met ons op.

 

Johan