Goedkope webhosting in Kruibeke

Inner page hero image

De beste goedkope webhosting Kruibeke vind je bij Xenius! Haal het maximale uit jouw website, webapplicatie of webshop met Xenius als Belgische hosting provider

Goedkope hosting in Kruibeke vergelijken

Ben je op zoek naar goedkope webhosting in Kruibeke? Dan is het niet altijd gemakkelijk om door de bomen het bos te zien. Het aantal aanbieders op de markt is enorm en allemaal beloven ze de hemel op aarde.

Waar moet je op letten?

 1. Snelheid: een snelle website komt professioneel over en verhoogt de customer experience. Ook apprecieert Google snelle websites in zijn ranking algoritme, wat voordelig is voor SEO.
 2. Uptime: niets zo vervelend als een 404 error op het scherm van je websitebezoeker. Hoe degelijker de hosting provider, hoe meer hij investeert in het garanderen van de uptime. Dat hangt o.a. van de kwaliteit van de hardware die hij gebruikt en de service die hij aanbiedt.
 3. Opslagruimte: hangt uiteraard af van de grootte van je website. Een e-commerce website met veel producten vergt uiteraard meer opslagruimte dan een statische website met wat tekst en een paar foto’s.
 4. Gebruiksvriendelijkheid: het dashboard van de provider moet intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn. Opnieuw geldt hier dat hoe degelijker de hosting provider is, hoe transparanter en gebruiksvriendelijk zijn dashboard.
 5. Support: als er iets gebeurt, dan wil je iemand kunnen bereiken voor hulp. Liefst 24/7. Een degelijke hosting provider bezorgt je een goede nachtrust.

Een provider die op 5 punten hierboven goed scoort, is meestal wat duurder dan de anderen. De meeste providers bieden wel ook pakketten aan die op de 5 punten anders scoren. Opnieuw geldt: hoe duurder, hoe performanter. Gelukkig vind je bij Xenius nog goedkope webhosting zonder in te boeten aan kwaliteit.

webhosting eindhoven

Er zijn tientallen aanbieders in België. Maar een provider die overal erg goed op scoort is Xenius.

 • Een uptime die de 100% benadert.
 • Altijd de meest up-to-date hardware voor optimale prestaties.
 • Xenius beveiligt zijn servers optimaal tegen hackers.
 • Professioneel advies bij de samenstelling van je hostingpakket.
 • Hosting geoptimaliseerd voor de meest gangbare platformen (WordPress, Magento, Drupal, Joomla!).
 • Lokale webhosting in België. Xenius beschikt over datacenters in Gent en Zaventem.

Beste webhosting in Kruibeke bij Xenius: that’s genius!

Shared webhosting
Shared webhosting is geschikt voor kleine tot middelgrote websites of (kleinere) webshops die een normaal bezoekerspatroon hebben. Bij shared hosting wordt de server gedeeld met anderen. Dat is goedkoper terwijl de prestaties toch optimaal blijven.  Xenius biedt hierbij 2 pakketten aan.

Reseller hosting
Reseller hosting is een oplossing voor bedrijven, vaak agencies, die zelf hosting oplossingen willen aanbieden aan hun klanten. Xenius biedt hierbij 2 pakketten aan.

Goedkope webhosting België

Verhuisservice

Wens je van provider te veranderen en naar Xenius te verhuizen? Dat kan probleemloos. Het Xenius verhuisteam staat voor je klaar. Gratis, uiteraard.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en pakketten.

Johan

Recente berichten

Log4J – grootschalige zero-day exploit zet het Internet op zijn kop
15.12.2021

Het internet staat de laatste dagen in brand. Afgelopen week werd een exploit ontdekt in Apache’s Log4J, een opensource log library dat veel wordt verwerkt in allerhande toepassingen gebasseerd op J

Lees meer
Office 365 ransomware, en hoe voorkomen?
06.02.2020

Ransomware heeft de afgelopen jaren een gigantische opmars gekend. Het doelwit voor cryptolockers waren vooral computers en servers. De afgelopen tijd zien we meer en meer dat hetzelfde fenomeen van c

Lees meer