Haal het maximale uit Office 365

Inner page hero image

Office 365 is een abonnementsdienst van Microsoft op de Microsoft Office-producten. In Office 365 vind je alle beschikbare Office-software van Microsoft terug. Office 365 is tegenwoordig meer dan alleen Word, Excel en Outlook en bevat dan ook een hele resem aan producten die de productiviteit van u en uw team vergroten. Hieronder geven we je enkele tips om het maximale uit Office 365 te halen.

Installeer Office 365 op meerdere apparaten tegelijk

Gebruikers hebben tegenwoordig meer dan 1 apparaat en hebben dus nood aan hun favoriete Office applicaties op al deze apparaten.
Heb je een Office 365 formule met een Office pakket inbegrepen dan kan je het Office pakket op maximaal 5 apparaten gelijktijdig installeren. (5 installaties per licentie/gebruiker)

Verlies geen bestanden meer dankzij Onedrive

Liggen je kleren thuis netjes opgevouwen in je kleerkast? Ja, want zo vind je ze direct terug. Maar documenten slingeren overal rond: op je pc, smartphone, tablet enzovoort. OneDrive helpt je om al deze documenten op één plaats te hebben en te organiseren. Eén plaats waar alles wordt bijgehouden en waar je altijd bij kan. OneDrive heeft apps voor Windows, OSX, Android en iOS!

Werk samen in team met Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams stimuleert het ‘teamwork’ binnen ondernemingen. Teamwork is het samenwerken en snel kunnen schakelen tussen collega’s. Zo beschikt Microsoft Teams bijvoorbeeld over een chat functie waarbinnen je zeer eenvoudig kan communiceren met je collega’s, documenten kan opslaan en uitwisselen. Microsoft Teams maakt komaf met de versnippering van informatie en centraliseert alles in 1 app: Teams.
Het biedt nog meer voordelen zoals het organiseren van meetings, telefonie ter vervanging van de traditionele PBX, integratie met 3th party toepassingen,…
Teams is een belangrijk onderdeel van de Modern Workplace die je onderneming veel tijd kan besparen.

Automatiseer in 1-2-3

Flow is een minder gekend product binnen de Office 365 suite. De gedachte achter Flow is “minder werken, meer doen“. Dankzij Flow kan je op een zeer eenvoudige manier repetitieve taken gaan automatiseren en laten uitvoeren. Enkele praktische voorbeelden voor het gebruik van Flow:

  • Sla bijlagen van e-mails automatisch op in Onedrive
  • Kopieer bestanden tussen Onedrive en Google Drive
  • Goedkeuringsprocessen automatiseren

Overstappen naar Office 365 ?

Office 365 biedt tal van mogelijkheden. Wenst u meer advies of de mogelijkheden te bespreken voor een migratie? Te bekijken welke abonnementsformule is het best voor u geschikt is?

Als Microsoft Silver partner hebben we bij Xenius de know-how in huis om uw project tot een goed einde te brengen en dat allemaal zonder bullshit, to-the-point want zo zijn we! Contacteer ons vandaag nog om uw project te bespreken.

Steve