Microsoft Teams volledig gratis gedurende 6 maanden

Inner page hero image

Het Coronavirus grijpt hard en snel om zich heen. Het gaat zo snel met de verspreiding van het COVID 19 virus dat de regering vorige week drastische maatregelen afkondigde. Horeca moest sluiten en andere winkels die niet levensnoodzakelijk zijn moesten ook in het weekend dicht. Bedrijven en werknemers werden ook nogmaals gestimuleerd om aan telewerken te doen waar dit kon.
Hoe dan ook verplicht de crisis waarin we ons bevinden bedrijven in veel gevallen om zich anders te gaan organiseren en op een andere manier te gaan samenwerken met collega’s.

Een van de tools die hiervoor uitermate geschikt is is Microsoft Teams. Via Teams kan je zowel chatten met collega’s, bestanden delen als meetings organiseren. Buiten dit kan Teams nog veel meer, maar voor veel bedrijven zal dit reeds meer dan voldoende zijn om hun bedrijfsvoering te kunnen verderzetten.

Gebruik Microsoft Teams 6 maanden gratis!

Teams is beschikbaar in een Freemium variant waarin je een beperkte set van functies binnen Teams beschikbaar krijgt (oa. slechts 2GB opslagruimte), echter wil Microsoft gedurende de Corona crisis organisaties en al hun medewerkers toegang geven tot de volledige functionaliteit en kracht van Teams om zo het tele werken te stimuleren.

Beschikken nog niet al je medewerkers over een volwaardige Teams licentie? Dan kan je nu gratis een 6-maanden proefperiode (normaal 30 dagen) van het Office E1-plan aanvragen. Het E1 plan geeft je alle functies van Teams beschikbaar.
Dit aanbod geldt voor zowel bestaande als nieuwe tenants.

Met dit mooie gebaar wil Microsoft het tele-werken gedurende deze Corona crisis stimuleren en iedereen toegang geven tot moderne tools om dit tele werken en samenwerken te vergemakelijken. Klik hier voor het originele artikel.

Wens je meer informatie over Microsoft Teams of je gratis E1 trial activeren? Contacteer ons dan, als Microsoft partner helpen we je onderneming graag op weg.

 

Steve