Rakedi: geïntegreerde IT-oplossing voor digitaal bestelplatform

Inner page hero image

Wie is Rakedi?

Rakedi ontwikkelt gepersonaliseerde websites met een geïntegreerd bestelplatform voor verschillende horecazaken. Mensen kopen immers steeds vaker hun producten en maaltijden online. Rakedi speelt in op deze trend met gebruiksvriendelijke webshops en bestelmodules. Zo kunnen hun klanten zelf eenvoudig hun website aanpassen.

Daarnaast verkoopt Rakedi bestelzuilen om ter plaatse snel en eenvoudig een bestelling te plaatsen. Met de unieke QR-codes is het voor consumenten zelf mogelijk om via hun eigen smartphone aan de tafel te bestellen. Met Rakedi E-vent kan de verwerking van catering bestellingen op een snelle en kostenefficiënte manier gebeuren tijdens beurzen en events. De vertegenwoordigers kunnen zo meer tijd besteden aan potentiële kopers met een hapje of een drankje.

Tot slot ontwikkelt Rakedi extra modules voor hun platformen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kassasystemen en marketingmodules hieraan koppelen (MailChimp, Hello Customer, …). Rakedi biedt zelfs de Rakedi Coin aan, een loyaltysysteem dat de traditionele klantenkaart vaarwel zegt.

Rakedi heeft al een uitgebreide klantenportefeuille met grote namen, zoals Bicky en Leonidas.

Leonidas (chocolate maker) - Wikipedia Bicky Burger - Bicky

Wil je meer informatie over het aanbod van Rakedi? Surf naar www.rakedi.info, mail ons op [email protected] of  bel naar 053 42 05 19.

Wat was de uitdaging?

Veiligheid, snelheid en efficiëntie zijn cruciaal voor een goede gebruikerservaring van hun platformen. Daarom heeft Rakedi nood aan een betrouwbare IT-partner waarmee zij snel kunnen schakelen. Samen zochten we naar naar de best mogelijke oplossing voor het hosten van de geschikte servers, het onderhoud, de 24/7 support en het uitvoeren van de nodige upgrades, updates en customisations.

Hoe hebben we dit opgelost?

Rakedi ziet de toekomst van digitale bestelplatformen erg rooskleurig. Daarom ontwikkelden we een toekomstgerichte omgeving, geschikt om zowel applicaties als infrastructuren op te schalen. We voorzien een performante infrastructuur doordat we werken met meerdere web- en database servers.

Naast het opzetten van deze infrastructuur op maat, zijn we ook verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de servers. Onze Xenius cloud servers vormen de basis voor het Rakedi platform. De impact van serverproblemen limiteren we met onze slimme schalingtechnieken. Als er toch een issue opduikt brengt ons monitoring platform ons op de hoogte. Zo blijven de platformen 24/7 bereikbaar en kunnen we snel ingrijpen waar nodig.

Ten slotte werken we nauw samen met de ontwikkelaars van het Rakedi-platform om de prestaties te maximaliseren. Een vlotte communicatie en aangename samenwerking vormen bij ons dan ook steeds de basis voor een goede klantrelatie. Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare IT partner die met je meedenkt? Contacteer ons voor advies op maat van jouw project.

Johan