Bescherm je Office365 tegen hackers en ransomware.

Check de Xenius Back-up oplossing voor 365!

Het zal je maar overkomen: tal van bedrijven worden aan sneltempo het slachtoffer van digitale criminaliteit. Mailboxen worden versleuteld, data gaat verloren, ondernemingen worden gegijzeld.

Dit type van digitale afpersing met ransomware en versleuteling komt steeds meer voor. Tijd om doordacht én drastisch uit de hoek te komen, met Xenius.

Back-up voor Office365: totale controle, op elk moment

Xenius voorziet jouw bedrijf van doortastende software die jouw Office365-data beschermt. Geen ingewikkelde mumbo-jumbo, maar een makkelijk te gebruiken cloud-naar-cloud-back-up die jou de totale controle geeft over je data, op elk moment.

Door een doeltreffende back-up te organiseren van je Office365, voorkom je dataverlies of -diefstal. Deze handige tool maakt snel en veilig back-ups van je:

 • Outlook mailbox
 • OneDrive
 • Microsoft Teams

Back-up voor Office365: waarom zou je?

Eerst en vooral: omdat cybercriminelen steeds gewiekster worden. Ook al voorziet Microsoft een goeie beveiliging voor z’n programma’s, toch blijven er enkele zwakke punten. Die maken je data kwetsbaar.

Word jouw Office365 het slachtoffer van een aanval? Dan is de kans bestaande dat je data verloren gaat. En daar kan jij iets aan doen.

Hou er rekening mee dat je als Office 365 klant zélf verantwoordelijk bent voor de back-up van je data. Microsoft voorziet slechts een beperkt retentiebeleid om verwijderde data te herstellen. Maar dat is géén back-up!

Word je mailbox gegijzeld met ransomware? Dan zijn je mails in principe niet verwijderd. En kan je het retentiebeleid niet aanspreken. Resultaat: er zit niks anders op dan te betalen.

 

Wat zijn die zwakke plekken precies?

 • Accidenteel verwijderen van data
 • Interne & externe beveiligingsrisico’s
 • Microsoft garandeert een retentiebeleid, géén back-up beleid!

Blijf operationeel dankzij je Back-up 365

Door te kiezen voor Office365 back-up door Xenius – uitgevoerd met state-of-the-art software – ben je verzekerd van een eenvoudig back-upsysteem dat downtime minimaliseert en je snel toegang geeft tot je bewaarde data.

De voordelen op een rijtje:

 • Vaste prijs per maand, per gebruiker
 • Handig selfservice portaal dat je zelf beheert
 • Databescherming met encryptie
 • Eén oplossing voor al je databescherming

Zo, dat is veilig, eenvoudig én betaalbaar. Zo kennen we Xenius, natuurlijk. Interesse?

Even meer info: wat is het verschil tussen retentie- en back-up beleid ?

Office 365 voorziet standaard in een beperkt retentiebeleid. Hierdoor kan je op een zeer eenvoudige manier data die je gewist hebt uit je mailbox herstellen. Dit retentiebeleid beperkt zich in tijd (30 dagen) en heeft enkel betrekking op data die gewist is uit de Office 365-omgeving.

Met een degelijk back-up beleid neem je dagelijks snapshots – een soort foto’s – van je data. Deze snapshots bewaren we in de cloud. Hierdoor ben je in staat om de exacte situatie van de mailbox te herstellen, vanaf een bepaalde snapshot.

Enkele voorbeelden:

 • Je verwijdert een e-mail uit je Deleted Items. Dat stel je twee dagen later pas vast. e Via het ingebouwde retentiebeleid kan je deze e-mail toch nog herstellen.
 • Je versleept per ongeluk bestanden en/of mappen in je mailbox. Je weet niet meer precies waar deze data zich bevindt.

Deze data is niet verwijderd – en kan je dus met het ingebouwde retentiebeleid niet herstellen. Dat kan alleen door deze data te openen en te herstellen vanuit een back-up.

 

Jonge maar zeer sterk groeiende hoster. Communicatie is top en klantvriendelijkheid onbeschrijflijk.

Lang geleden dat wij een bedrijf hebben ontmoet waar kennis, ervaring en vooral motivatie zo hoog is.

Als zakelijke klant met zeer hoog eisenpakket werden wij perfect op maat geholpen, alsook migratie vanuit andere (labiele) server werd vlekkeloos uitgevoerd.
Aanrader voor zowel particuliere als zakelijke klant!

Michel
VSOA Politie

Super service en advies! Na zeer veel problemen met de hosting van mijn VPS klopte ik bij Xenius aan voor een nieuwe oplossing. Ik bestelde een VPS met Cloudlinux, WHM en Cpanel.

Ik werd onmiddellijk bediend en alles stond op maandagochtend klaar. Steve van Xenius hielp me om de data te recupereren en transfereren naar de nieuwe server (een proces dat zeer veel geduld en expertise vereiste) en leverde super support.

Zeer positieve ervaring, aan te raden!

Britt
Mixette

Zeer professioneel bedrijf, zeer betaalbaar en vriendelijke en professionele snelle afhandeling van support aanvragen.

Er word ook zeer snel gehandeld als er panne is ontstaan aan een server ( wat altijd mogelijk is ), een telefoontje of mail was genoeg om iemand meteen te activeren om naar het serverpark te laten rijden en in te grijpen.

Wat mij betreft een zeer goede partner, ik heb al wat hostingbedrijven gezien de laatste jaren, deze steekt er met kop en schouders bovenuit.
Doe zo verder!

Dave
Bytesatwork
Bottom section image

Gratis advies over 365 back-up oplossing?

Tom

Xenius Genius

Contacteer mij voor al je vragen over 365 back-up  oplossingen.