Comodo CA heet voortaan Sectigo

Inner page hero image

Comodo CA, een populaire certificatie-authoriteit en tevens leverancier van Xenius voor uitgifte van certificaten ondergaat een belangrijke naamswijziging. Comodo CA heet voortaan Sectigo.

Waarom deze wijziging ?

Vorig jaar werd de certificaten divisie van Comodo overgenomen door Fransisco partners. De certificaten divisie heette sindsdien Comodo CA , terwijl de rest van Comodo verderging onder Comodo Cyber Security. Comodo Cyber Security richt zich op het aanbieden van allerhande cybersecurity oplossingen.
Daar beide bedrijven actief zijn in dezelfde markt ontstond er bij het publiek teveel verwarring. Daarom heeft men besloten om Comodo CA om te dopen tot Sectigo.

Welke impact heeft deze naamswijziging ?

Er zullen geen wijzigingen doorgevoerd worden aan de reeds uitgegevens certificaten, in bestaande certificaten zal nog steeds Comodo CA zichtbaar zijn als “Certificate Authority”. Ook aan de bestaande root structuur wijzigt niets.
Concreet betekent dit buiten de naamswijziging en de nieuwe logo’s de impact minimaal is.

De overgang naar de nieuwe merknaam zal geleidelijk aan verlopen. Tot 1 november 2019 zal een gecombineerde merknaam gebruikt worden “Sectigo – Formerly Comodo CA”

Nieuwe trustlogo’s

Heb je op je website een Comodo trustlogo staan dan kan je dit vervangen door de nieuwe Sectigo Trust logo’s, een nieuwe trust-seal kan je downloaden via de Sectigo website.

Het nieuwe Sectigo trust seal

Nog geen SSL op je website ?

Een SSL-certificaat (groen slotje) zorgt voor een grote betrouwbaarheid naar je klanten toe, daarnaast zorgt het er ook voor dat de data die verstuurd wordt naar je website versleuteld is en niet kan onderschept worden door derde partijen (hackers bijvoorbeeld).

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken !

 

Steve

Recente berichten

Google Chrome straft websites zonder geldig SSL-certificaat
07.05.2018

Eigenaars van website zonder een geldig SSL certificaat wezen maar best op hun hoede en lezen best verder.  Vanaf Juli 2018 zal Google beginnen met het verspreiden van release 68 van Chrome, in deze

Lees meer