Goedkope webhosting in Nederland verleden tijd

Inner page hero image

Overnames zorgen voor prijsstijgingen

Tarieven voor webhosting lijken de laatste jaren steeds meer te stijgen. Een belangrijke reden hiervoor zijn de overnames van kleine hosting bedrijven door grote organisaties. Helaas gaan overnames vaak hand in hand met het optrekken van de tarieven en is goedkope webhosting effectief verleden tijd. Daarnaast vinden klanten het vaak te veel gedoe om te veranderen van provider. Doorgaans blijft het dus bij een zucht na het lezen van de zoveelste aangekondigde prijsverhoging. Dit keer lijkt de maat toch écht vol voor verschillende klanten.

Minder domeinen en minder schijfruimte

De prijsverhogingen houden in dat klanten meer moeten betalen voor duurdere pakketten met minder schijfruimte en minder domeinnamen. Het optrekken van de prijzen wordt vaak aangekondigd onder het mom van optimalisatie van de dienstverlening. Toch lijkt de service er niet altijd op vooruit te gaan. Op Trustpilot en Webhosters stromen de klachten intussen binnen.

Webhosting wordt duurder in NederlandGoedkope webhosting in Nederland verleden tijd

Actie webhosting bij Xenius

Bestaan er nog goedkope en betrouwbare oplossingen voor jouw webhosting? Absoluut! Bij Xenius betaal je slechts €14,95 per jaar voor een .be of .com domeinnaam. Webhosting kan al vanaf €3,99 per maand. Zo geniet je nu het eerste jaar van een gratis upgrade en krijg je het GALAXY shared webhostingpakket aan €3,99/maand ipv €6,99/maand. Wist je dat we ook een gratis verhuisservice aanbieden? Onze support helpt jou verder met een glimlach, zonder bijkomende kosten. Neem een kijkje op onze website en maak zelf de vergelijking.

-> Bekijk actie webshosting

Twijfel je nog? Jouw website verhuizen doen we bij Xenius voor jou, maak gebruik van onze gratis verhuisservice. Je kan ons ook contacteren via het contactformulier met al je vragen over webhosting, domeinnamen, colocatie, servers en back-up oplossingen.

Johan