Het nieuwe jaar in met dezelfde onveranderde prijzen

Inner page hero image

“Graaiflatie”, het fenomeen waarbij bedrijven hun prijzen verhogen om winst te maximaliseren, werd een veelbesproken term in 2023. In dit klimaat van prijsverhogingen kiest Xenius in 2024 voor stabiliteit. Wij beloven onze klanten geen extra verhogingen bovenop onze huidige prijsstelling. Dit is onze manier om waardering te tonen aan onze klanten die al jarenlang op onze diensten vertrouwen.

Transparantie en eerlijkheid in onze prijsstelling

Bij Xenius staat de klant centraal, met diensten die essentieel zijn voor uw bedrijf. We streven naar het leveren van topkwaliteit enterprise-producten, toegankelijk voor zowel zelfstandigen als KMO’s. Onze commitment aan transparantie en eerlijkheid komt tot uiting in onze prijsstelling. Wij passen onze tarieven alleen aan wanneer het strikt noodzakelijk is. Dit betekent dat u altijd een faire prijs betaalt voor onze hoogwaardige cloudoplossingen en hostingdiensten.

Voortdurende innovatie zonder extra kosten

Innovatie is een kernonderdeel van onze strategie bij Xenius, maar dit betekent niet dat onze klanten zich zorgen moeten maken over extra kosten. We begrijpen dat technologische vooruitgang essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom investeren we consequent in geavanceerde technologieën en verbeteren we onze dienstverlening voortdurend. Dit alles doen we met het oog op het toegankelijk houden van onze diensten voor alle klanten.

Bij Xenius is voortdurende verbetering geen kostenpost, maar een belofte van kwaliteit en toekomstbestendigheid, aangeboden tegen prijzen die eerlijk en stabiel blijven. We streven ernaar om de nieuwste cloudoplossingen en hostingfaciliteiten te bieden en investeren in kosteneffectieve innovaties. Dit zorgt ervoor dat onze klanten kunnen genieten van geavanceerde technologieën tegen stabiele, eerlijke prijzen, en zo steeds een stap voor blijven in de digitale wereld.

Betrouwbaarheid als kernwaarde

Betrouwbaarheid is een kernwaarde bij Xenius, vooral wanneer het aankomt op de hostingomgeving en het proces van domeinnaam verhuizen. Wij begrijpen dat continue beschikbaarheid, ofwel uptime, cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf.

Onze focus ligt op het verzekeren dat je bedrijf altijd online is, zelfs tijdens het overzetten van je domeinnaam. Dit bereiken we door constant te streven naar technologische verbeteringen en een sterke infrastructuur.

Klaar om u te ondersteunen in 2024

Ook dit jaar staan wij klaar om u te ondersteunen met al uw cloudoplossingen en hostingbehoeften. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan vandaag nog contact op met ons team.

Kies voor Xenius – jouw partner voor online succes

Johan

Recente berichten

Goedkope webhosting België
04.07.2022

De beste goedkope webhosting België vind je bij Xenius! Haal het maximale uit jouw website, webapplicatie of webshop met Xenius als Belgische hosting provider Goedkope hosting in België vergelijken

Lees meer
7 redenen om voor reseller hosting bij Xenius te kiezen
02.11.2022

Het hosten van websites is een veelbesproken onderwerp. Iedereen met een website heeft hosting nodig en gaat uiteindelijk op zoek naar een oplossing dat past bij hun website. Met reseller hosting kan

Lees meer
Waarom je domeinnaam verhuizen met Xenius?
19.12.2023

Als ondernemer begrijpen we maar al te goed dat elke euro telt. Bij Xenius streven we ernaar om betaalbare tarieven en eersteklas dienstverlening aan te bieden om je online aanwezigheid te optimaliser

Lees meer